Aktywne Wpisy

thorgoth +359
Skye Stout to 16-latka, która wczoraj podpisała swój pierwszy profesjonalny kontrakt z Kilmarnock. Dziewczyna cierpi na chorobę skóry, co spowodowało wylew strasznych komentarzy frustratów z całego świata. Hejt posunął się do tego stopnia, że niektórzy internauci nazwali Skye "mutantem" czy stwierdzali że jest "za brzydka żeby żyć".
Klub usunął wszystkie posty z nią związane, żeby oszczędzić jej przykrości a także otoczył dziewczynkę i jej rodzine wsparciem psychologicznym.
Takie sytuacje uświadamiają mi jak
Klub usunął wszystkie posty z nią związane, żeby oszczędzić jej przykrości a także otoczył dziewczynkę i jej rodzine wsparciem psychologicznym.
Takie sytuacje uświadamiają mi jak
źródło: GyZE_WdXkAEa3jc
Pobierz
emyot2 +123
W alternatywnej rzeczywistości tak mogłaby wyglądać dzisiejsza defilada.
#defilada #trzaskowski #alternatywnarzeczywistosc
#defilada #trzaskowski #alternatywnarzeczywistosc
źródło: temp_file7901542123657258817
Pobierz

@Cinos:
Nie jadę kurczowo 90 km/h ale w zależności od warunków można dodać 5 km/h więcej i wtedy nie płacz, że tir z bułkami nie zdąży dojechać.
@ErikSkurveson: xD
Jazda zgodnie z przepisami to jazda zgodnie z przepisami.
Jazda bezpieczna to jazda bezpieczna.
To sa dwa różne
@thampel5: ale co to jest za "argument"? xD
To jak masz gorszy samochód, ze słabymi oponami itp. to chyba o tym wiesz i powinieneś wziąć sam na to poprawkę i jechać wolniej. Wiesz, że jedziesz złomem, ale mimo to ciśniesz? Świetne myślenie.
chodzi o to że jak jedemu wyskoczy Łoś i ucieknie na drugi pas
to jak przywali 5-letnim S60 w drzewo to będzie to auto nieco lepiej wygladac niz np popularna u nas Octavia I TDI czy Focus II
@AESTHETlC: A jak! "Szybko, ale bezpiecznie"! (-‸ლ)
@max1983: Bo gości wali stereotypami i chyba ktoś kto nigdy nie był na tym mitycznym zachodzie może powielać takie bzdury.
Na zachodzie też przekraczają prędkości i co najważniejsze bo wiele osób wali stereotypem jakoby to w DE każdy kierowca przepuszczał od razu pieszych na pasach.W tej kwestii nie zauważyłem żadnej różnicy między PL a DE.
Wstawaj, zesrałeś się.
Komentarz usunięty przez autora
A co jeśli wszyscy jutro się obudzą i postanowią jeździć przepisowo a nie twoim sensownym tempem? Co wtedy zrobisz?
Wiesz, że wyprzedzając nie możesz przekroczyć prędkości? Jak ty chcesz mnie wyprzedzić skoro ja jadę maksymalną dozwoloną prędkością?
A no