@nynu: taką ciekawostkę Ci zdradzę, że jeżeli chodzi o liczbę ludzi z Ukrainy to w porównaniu do dużych miast Polski Rzeszów to jest nic, bardzo mało tam Ukraińców
@nynu Obrazek heheszki, ale sprostujmy kilka faktów: -nie byłem jeszcze w bardziej depresyjnym mieście niż Wrocław. Odkąd zacząłem tutaj studia, w drodze na uczelnię myślę o śmierci i nie mogę się doczekać aż stąd wyjadę -jako Wielkopolanin uważam, że nasze województwo dołączyłoby do Niemczech, żaden z nas niw chciałby tworzyć wspólnego państwa z Mazowszem
@zxc0: @Narhek: pokazał ci oryginał. Tam jest w obecne Węgry wpisana mapa wielkich Węgier, zgodnie z tym w przypadku Polski w tym wypadku powinnismy się odwoływać do I bądź ewentualnie II RP
-nie byłem jeszcze w bardziej depresyjnym mieście niż Wrocław. Odkąd zacząłem tutaj studia, w drodze na uczelnię myślę o śmierci i nie mogę się doczekać aż stąd wyjadę
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
źródło: comment_NGFv9KAVki26vdFhw503eCz8AWeen7db.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
-nie byłem jeszcze w bardziej depresyjnym mieście niż Wrocław. Odkąd zacząłem tutaj studia, w drodze na uczelnię myślę o śmierci i nie mogę się doczekać aż stąd wyjadę
-jako Wielkopolanin uważam, że nasze województwo dołączyłoby do Niemczech, żaden z nas niw chciałby tworzyć wspólnego państwa z Mazowszem
@Davidozz: Jesteś mną a ja tobą xD