Aktywne Wpisy
cyganztorunia +99
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #krakow #przypadkowymurzyn
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Momento83 +91
czy jest szansa że auto przejdzie przegląd z taką lampą tylną jeżeli wszystkie światła w niej działają?
#samochod #motoryzacja #peugeot
To jest świeże.
Przez chwilę zastanawiałem się czemu zgniłą śliwek, chcesz na przegląd wysyłać. (-‸ლ)
a jak to będzie powód niezaliczenia, diagnosta będzie zobowiązany wklepać w system negatywa, i już nie mógłbyś podjechać sobie do innej stacji że może tam się uda
a płacisz teraz z góry zanim auto wjedzie na kanał
i po negatywie masz 2 tygodnie
@01ab: mogę wrzucić zdjęcie, ale skoro 95% mówi że nie ma szans, to chyba faktycznie ich nie ma
w jednym aucie miałem niewielki odprysk sreberka w lewym lusterku, brakowało trochę pola widzenia, zwrócił mi uwagę że w zasadzie wkładkę powinienem wymienić, choć nie mierzył ile mm brakuje
Komentarz usunięty przez autora