Aktywne Wpisy

Karo8665 +12
Ktoś mi powie o co chodzi, bo chyba nie do końca rozumiem?
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu

Pies sąsiadów przedarł się przez siatką i dotkliwie pogryzł mojego psa i żonę. Przyjechała policja, nakazali trzymać psa w kojcu. Żona była na zakaźnym. Mamy wszystkie papiery. Rozmawialiśmy z sąsiadami i ten pies pogryzł kilka innych psów. Mieszaniec amstaffa z pitbulem. Właściciele czysta patologia.
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo

źródło: comment_EI0D4Z69VOd5CmJQZVCoCSydrlL6CNG7.jpg
Pobierz@nabalama: no tak, jestem Pan i się kurła pokazać muszę - podział na kasty musi być xD
Jakbyś był prezesem wielkiej firmy i podjechał na spotkanie albo jakieś negocjacje lanosem to by Ciebie wyśmiali i (pana) Hugona byś załatwił.
A takie podziały na kasty były i będą, norma, że jednym się powiedzie, a inny siedzi na mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym po to ktoś kurła zakłada biznes żeby coś z tego mieć.
Powiedzie bo stać go na samochód, ale już nie na odpowiednie pensję dla pracowników? To słaby sukces trochę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a gdzieś napisałem, że ma jeździć Zaporożcem? xD bardziej
źródło: comment_1qA5PH0ZJb2BgybD8zGrQpH45eryAifS.jpg
PobierzNo to pogratulować, bo takie opinie o "prywaciarzach" też się z kosmosu nie biorą - trochę mentalność zmienić się u nich musi. I nie, nie wszyscy tacy są. Jednak trochę ich jest i te chore poglądy nieraz dalej przekazują. Cóż, jak zawsze potrzeba czasu ( ͡° ʖ̯ ͡°).
@nabalama: Nie tylko więcej ale paręset razy więcej czasami, kiedyś czytałem, że kiedyś nie było aż takiej dysproporcji w zarobkach co teraz pomiędzy wyższymi szczeblami i niższymi.
@kapuczina_corki_somsiada: jak jezdza to po co inwestowac?
Na szczęście pracuje w miejscu, gdzie jest realna szansa awansowania i zarabiania dobrych pieniędzy dzięki prowizji.
Nie każdy lubi te klimaty, ale im więcej dajesz od siebie tym więcej masz. Nawet dochodzi do sytuacji, że parę osób zarabia dużo lepiej niż menadżerowie na wyższych szczeblach.
Takie możliwości i podejście w firmie jest moim zdaniem zdrowe.
Za to w wielu firmach