Aktywne Wpisy
enron +268
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz

Zapraszam również do obserwowania autorskiego tagu ---> #wykopowawykreslanka
źródło: comment_NbXqW3OomroFJdbsbcnKNo1WkqXMsNFP.jpg
PobierzKtóry ketchup z pozostałych jest najgorszy!
Komentarz usunięty przez autora
UWOLNIĆ KECZUP TORTEX!!
pudliszki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
pomidory (192 g na 100 g ketchupu), cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, aromaty naturalne (zawierają seler), przyprawy, zioła
koncentrat pomidorowy (232g pomidorów na 100g ketchupu), cukier, ocet spirytusowy, sól, naturalny aromat goździków
źródło: comment_DrMpJpLxVBaI5gm8djYBhI0cjnJ3kbut.jpg
Pobierz@Ojciec_Pijo: Hmm, dobrze smakuje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)