Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +177
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Salido +220
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz

Zapraszam również do obserwowania autorskiego tagu ---> #wykopowawykreslanka
źródło: comment_NbXqW3OomroFJdbsbcnKNo1WkqXMsNFP.jpg
PobierzKtóry ketchup z pozostałych jest najgorszy!
Komentarz usunięty przez autora
UWOLNIĆ KECZUP TORTEX!!
pudliszki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
pomidory (192 g na 100 g ketchupu), cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, aromaty naturalne (zawierają seler), przyprawy, zioła
koncentrat pomidorowy (232g pomidorów na 100g ketchupu), cukier, ocet spirytusowy, sól, naturalny aromat goździków
źródło: comment_DrMpJpLxVBaI5gm8djYBhI0cjnJ3kbut.jpg
Pobierz@Ojciec_Pijo: Hmm, dobrze smakuje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)