Aktywne Wpisy

mirko_anonim +859
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Megasuper +99
Jako że wykop ma siłę i dzięki nam deweloperzy będą musieli ujawniać ceny to może zorganizujemy kolejną presję dla rządu - aby wprowadzili podatek od każdego psa. Kocham psy ale każdy kto żyje w mieście lub tym bardziej w bloku widzi że to jest przeginka. Psy generują hałas i bród. No i niestety ludzie nadal nie sprzątają po psach. I zupełnie nie rozumiem dlaczego państwo prowadza podatek od deszczu a o psach
źródło: temp_file7835445001372811514
Pobierz

Zanim wyslę cokolwiek chciałbym wiedzieć co to za firma i jakie są widełki na tym stanowisku? Jesli chodzi o mnie, to spełniam wymagania
Na co pani rekruterka xD:
NAZWA FIRMY TO TAJEMNICA XD
#rekrutacja
#praca
#pracbaza
#korposwiat
@egze:
W tym przypadku można założyć ze to firma o nędznej reputacji na rynku pracy, do tego wstydzi sie swoich stawek xD
- zamiast imienia i nazwiska "lider branży"
- zamiast doświadczenia "najbardziej doświadczony na rynku"
itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak podeslesz CV do rekrutacji wtedy oni podsylaja do klienta i wtedy jestes "zaklepany" i oni wezma za Ciebie hajs za skuteczna rekrutacje
XDDDD
Poza tym spośród wielu "ofert", które dostaję większość zawiera jednak przynajmniej nazwę firmy i co ta firma robi (zazwyczaj po uprzednim wyrażeniu przeze mnie zainteresowania). Myślę, że to nie jest takie trudne, żeby ogarnąć z klientem kto został
źródło: comment_u9bo6MRzvYKYwpscKgtdbMRelK7Z7WfP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_Xv6UfzvRCujRfIwems1E9URyG1kXyAmq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora