Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sofa: jak gracie w te Heroes? Pojedyncza mapa? Ale to przecież się nie zdąży tak wylevelować. Chyba że jakieś ogromne te mapy. A może kampania? I z tego co pamiętam to bohater przechodził na następną mapę.
  • Odpowiedz
@Sofa: Lepiej jest nigdy nie maksować umiejętności, gdy mamy jeszcze wolne sloty. Właśnie dlatego. Chociaż mogło być jeszcze gorzej, przynajmniej to nie Sokoli wzrok ;)
  • Odpowiedz
@Sofa: w takim przypadku to chyba lepiej nie mogłeś dostać

Co, ofensywę albo łucznictwo byś wolał?

@mk321: jakaś duża randomka pewnie. To nie 2002, że mapy się godzinami generują.
  • Odpowiedz
@Sofa jebus to taki layout mapy ze sa oddzielne biomy dla kazdego gracza i potem spotykaja sie na pustyni wszyscy mozna pobrac z neta. Dosc popularny wsrod multiplayer i graczy ktory graja na zawodach rankedach itp bo dosc dobrze zbalansowany. Czasem jak sie ciulowo wygeneruje to mozna jeszcze raz.
  • Odpowiedz
@Sofa Nie, poszukaj na internecie to jest szablon mapy kopiuje sie tylko do odpowiedniego folderu, poszukaj pod zagadnieniem random jebus template.
  • Odpowiedz
@Sofa: zainstaluj sobie dodatek HoTA i HD moda, nie dosć, że da się grać po sieci i jest dużo ułatwień typu zmiana rozdzielczości, to masz od razu te wszystkie wzory do generatora wrzucone
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@piteeek: Coś nie ogarniam. Ściągnęłam ten template, zmieniłam nazwę na RMG.txt, wrzuciłam do data i nadal przy generowaniu mapy jest default.
  • Odpowiedz