Mireczki jest sprawa #webdev #wordpress #programowanie Jest ktoś kto chciałby zaktualizować starą wtyczkę do nowej wersji wordpressa i woocommerce? Ja sobie z tym średnio radzę. Odnośnik do wtyczki Aktualne błędy mogę szybko wypisać. Nie za darmo rzecz jasna ( ͡°͜ʖ͡°) #januszebiznesu
Notice: id was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Na przykład podnoszenie wartości o zadaną ilość z przecinkiem nie działa w produkcie zawierającym wariacje (ale tylko w pierwszej lol).
Notice: get_product is deprecated since version 3.0! Use wc_get_product instead.
Jest ktoś kto chciałby zaktualizować starą wtyczkę do nowej wersji wordpressa i woocommerce? Ja sobie z tym średnio radzę.
Odnośnik do wtyczki
Aktualne błędy mogę szybko wypisać.
Nie za darmo rzecz jasna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszebiznesu
Notice: id was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly.Na przykład podnoszenie wartości o zadaną ilość z przecinkiem nie działa w produkcie zawierającym wariacje (ale tylko w pierwszej lol).
Notice: get_product is deprecated since version 3.0! Use wc_get_product instead.