Aktywne Wpisy

mirko_anonim +180
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

Rav3n z forum bitcoin zrobił nową wizualizację LN na głównej sieci (widoczne są tylko aktywne kanały).
Do zabawy tutaj: http://lighntning.rav3n.pl/3d.html
Widać centralizację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_jIdLnbIneYNdyQMgPoCNtH4ecltKWjnb.jpg
Pobierz@mihaubiauek: no tak. Tylko duże bloki mogą nas uratować ;)
Teraz bloki mają wolne miejsce to można się bawić prawie za darmo ¯\_(ツ)_/¯
Żeby zwróciło się otwarcie 2 kanałów trzeba wykonać odpowiednik ok. 8 zwykłych transakcji których nie dałoby się wykonać z jednym tylko kanałem
@mihaubiauek