Aktywne Wpisy
Robauke +436
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
xxcorexx +109
#pracbaza
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

PS: Kot miał całkowicie w------e na wszystko. Jebło, obudził się i poszedł spać dalej.
#wspomnienia
źródło: comment_kD25HdEG4dF3lJTAypce6KoImmHxieX7.jpg
PobierzI uprzedzając - nie, po zakończonej ewakuacji jak już można było wejść do budynku to nie zrobiłem więcej zdjęć. Na tym piętrze przez jakiś czas działał prokurator a potem całe piętro zostało zamknięte dla mieszkańców (bagiety pilnowały wszystkiego).
Oczywiście prócz prokuratora zjawił się zadzór budowlany (czy coś takiego, nie jestem ekspertem) i po bardzo dokladnych oględzinach budynku nie stwierdził naruszenie konstrukcji nośnej budynku. Niemalże tego samego dnia pierwse osoby mogły wrócić do mieszkań (wspólczuję butowania po schodach na 12 piętro). Niemalże od razu wróciła woda i prąd. Na gaz trzeba było długo czekać.
źródło: comment_voiBQ54KCdJfLg6scL6dtUWvIDGd0etV.jpg
Pobierz