Wpis z mikrobloga

Napisałam na olxie do gościa, że chcę kupić grę co sprzedaje. Wyświetlił i od wczoraj nie odpisał. Napisałam jeszcze raz i nic. xD No k---a, debil. Ogłoszenie dalej wisi. ( ͡° ʖ̯ ͡°)¯\_(ツ)_/¯
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hipotrofia spoko, ja odezwałem się w niedzielę do pewnego Mirka, bo chciałem kupić coś, co wystawił, miał odezwać się w poniedziałek, odezwał się wczoraj wieczorem. ( ͡º ͜ʖ͡º) cierpliwości. ;)
  • Odpowiedz
  • 2
@hipotrofia i wtedy ktoś się wycofuje, on pisze Ci co się stało, a Ty odpisujesz, że w międzyczasie kupiłaś gdzie indziej. I tak koleś pisze do 50osob że już kogoś ma, a później znowu 50 wiadomości że jednak nie. Ain't nobody got time for that
  • Odpowiedz
@hipotrofia: Ostatnio na ŁG chciałem kupić od gościa grę przy pomocy przelewu bankowego, więc spytałem go o możliwość zapłaty tym sposobem, bo oficjalnie podany był tylko PayPal (często kupowałem coś od kupujących, którzy przyjmowali zapłatę "tylko przez PayPal", a po moim zapytaniu okazywało się, że przelew bankowy też wchodzi w grę). Nie odpisał, zablokował rozmowę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz