@pojke2 lepsze jest jak zamrożona pierś z kurczaka skrajasz nożem na takie cienkie plastry grubości carpaccio i potem oliwą czy tam olej przyprawy i do piekarnika rozłożone na papierze do pieczenia , dobre są takie ciut przeciągnięte w tym piekarniku
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: @Kuplerstwo: robię to na co mam ochotę primo, po drugie Mirkom łatwiej zdobyć pierś z kurczaka niż cielęcinę. @idziol: o muszą tak spróbować @Logan00: nie pomyslałem o tym tez dobry pomysł ;D
@pojke2 bo chodzi o to że w tym Twoim sposobie najlepszy jest ten przypieczony zamarynowany kurak a w środku już zwykła kura, a w moim sposobie masz ta najlepsza część cały czas
#gotujzwykopem #foodporn #gotowanie #kuchennyviral #jedzenie
źródło: comment_To3Y4KvV4MiUCFqYQ90YUqjVhxoE2j9Y.jpg
Pobierza tu macie film, koniecznie go zobaczcie https://www.youtube.com/watch?v=i2Bd0v13nIg
źródło: comment_ggpK9YBRaQwxOhvkpXqnRCsihLPtv5ha.jpg
Pobierz@idziol: o muszą tak spróbować
@Logan00: nie pomyslałem o tym tez dobry pomysł ;D
źródło: comment_0xR8RKFstG6XRRgjkotOcyF9kiSqct8C.jpg
Pobierzźródło: comment_vsJKwyICSthg4Ta34EBy3jWi9d3kohzT.jpg
PobierzDodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Zawołany, kajam się pokornie (。◕‿‿◕。).
Bardzo smacznie wygląda.