Ma ktoś pomyśl jak szybko dokończyć studia?:d kiedyś studiowałem mechanikę i budowę maszyn, ale na 4 roku musiałem przerwać z przyczyn rodzinnych. Pech chciał, że był to ostatni rocznik studiów jednolitych więc nie mam nic. A fajnie by było mieć chociaż inż. Z tym że nie siedzę w Polsce:) więc chciał bym to jak najszybciej załatwi. #studbaza #studia #politechnika
@kotletowsky: Możesz złożyć wniosek o przywrócenie Cię na studia oraz o indywidualny tok nauczania, więc musiałbyś przyjeżdżać rzadziej, bo nie miałbyś obowiązkowych obecności na zajęciach. Raczej nie przejdzie ten tok, ale spróbować można.
@kotletowsky: To skoro nie jesteś na miejscu to raczej nie ma szans na to. Możesz spróbować na lokalnym uniwersytecie na kierunku o podobnej specjalizacji ubiegać się o przyjęcie i przepisanie ocen z ukończonych przedmiotów. Wszystko wtedy zależy od tego, czy uniwersytet na którym studiowałeś spełniał wszystkie europejskie standardy (ECTS i inne), jeśli tak, to nie powinno być większego problemu z przepisaniem tych przedmiotów, ewentualnie byś kilka przedmiotów musiał ogarnąć, bo
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link