Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +112
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
git_commit +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora
MSM poprawia kondycje włosów z tego co pamiętam, biotyna też tylko w większych dawkach
Jeszcze pare lat temu było całkiem sporo terapii które u wielu dawały skutki podobne lub lepsze niż BIG3: są leki że tak ujmę "eksperymentalne", ale szeroko stosowane przez dużą część aktywnej społeczności łysiejącej. Takie RU 58841 + KB Solution przez większość uznane za lepsze i bardziej bezpieczne niż blokery przyjmowane doustnie. ASC-J9 (przy pojeździe z Emu dawało
Jeszcze z tym dzieleniem tabletek to różnie słyszałem, że niby wypełnienie może być różne... sam nie wiem... choć jak rozmawiałem z Feridunim to mówił żeby dzielić :)