Aktywne Wpisy
ArnoldZboczek +521
Ministerstwo zdrowia nie ma 3 mld dla szpitali, ale dla #deweloperka zawsze się znajdą. Różnica pewnie jest taka, że szpitale nie opłacają kampanii wyborczych ¯\(ツ)/¯
#nieruchomosci #kredytnastart
#nieruchomosci #kredytnastart
iforgotmypass_ +339
Bawi mnie że ludzie / rząd / urzędy cisną po #programista15k którzy przechodzą na b2b, a wszyscy zapominają o majstrach co wszystko biorą w gotówie do łapy i c--j, nie zapłacą żadnego podatku xD
#polska #podatki
#polska #podatki
Nawet jeśli jest piękna, cycata i bogata, to co z tego, skoro marnując swój cenny czas i swoje cenne nerwy na zajmowanie się jej bachorem z poprzedniego związku i wychowanie go jako tatuś zastępczy, czułbym się jak samiec gamma i frajer marnujący swoje życie dla przetrwania cudzych genów.
Ktoś mógłby powiedzieć, że to przecież takie egoistyczne podejście i w ogóle „fetyszyzm genetyczny”. No tak, tylko proszę zauważyć, że taka dzieciata locha w 99,9% przypadków swojego dziecka też nie adoptowała, by przygarnąć już istniejące i potrzebujące rodziców dziecko, tylko wolała sobie spłodzić własne ze swoim łobuziakiem, który „kocha najmocniej w świecie”.
Wiem, że mnóstwo facetów ma na ten temat podobne poglądy i nie jestem w moim kredo odosobniony.
#badoo #tinder #podrywajzwykopem #karyna #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@TinderNiespodzianka: mam pewne wrażenie że w tym zdaniu wychodzą czyjeś kompleksy.
Zresztą ty jesteś pewnie jednym z tych co zakładał że sobie laski powyrywa po 30tce bo przecież twoja wartość będzie rosła. A tu zonk. Wszystkie fajne laski są już wyrwane i dzieciate. A ty zostałeś sam, i cię nikt nie chce.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora