Aktywne Wpisy

saycool 0
Miraski mam wolne pół miliona i brak pomysłu jak zainwestować.
Bardziej na longterm albo w coś co nie jest zbyt angażujące.
Jakiś czas temu grałem na #gielda ale pomimo kilku fajnych strzałów ostatecznie wiele nie zarobiłem.
Myślałem o jakimś ETFie albo zakupie nieruchomości, ale może macie lepsze pomysły?
#inwestowanie #biznes
Bardziej na longterm albo w coś co nie jest zbyt angażujące.
Jakiś czas temu grałem na #gielda ale pomimo kilku fajnych strzałów ostatecznie wiele nie zarobiłem.
Myślałem o jakimś ETFie albo zakupie nieruchomości, ale może macie lepsze pomysły?
#inwestowanie #biznes

Graner +27

Chciałbym publicznie przeprosić @valencianista za to że nazwałem go kretem, użyłem tego sformułowania jedynie na podstawie domysłów, nie mając dowodów na poparcie tego zdania. Jednocześnie domagam się od wyżej wspomnianego użytkownika adekwatnych oficjalnych przeprosin za swoje zachowanie i aluzje odnoszace się do mojej osoby w komentarzach pod podanym wcześniej wpisem.
#acleague #oswiadczenie
@rentonB: Widzę ten spam codziennie.
źródło: comment_r9WOY7Lb5RwPGcD2IMPI6SOZgozpuUSG.jpg
PobierzNie wiem o jakie kradniecie contentu chodzi jak halko zadnej ligi nie robi, głownie jezdzimy w iracing i dla funu w assetto. Halko nie jest zadną konkurencja dla acl, z tego co sie orientuje to pare osób nawet sezon bedzie jechać.
źródło: comment_rJ0ZkmbEwLsoCuMDfXaotZZcjWWdB3kQ.jpg
PobierzNie jeżdżę, ale obserwuje. Z tego co widziałem, to @TheSznikers rozkręcił gunwoburzę, bo go ktoś w internecie obraził (1 osoba) a poleciał po wszystkich z teamu (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞