Aktywne Wpisy
18031983 +212
#budujzwykopem #dom #nieruchomosci #remontujzwykopem #budowa Jak dociągnę budowę do końca to jadę do sanatorium pod opieką psychologa. Budowanie domu w PL to jest jakaś abstrakcja...
bomba4 +626
Chłop mający żonę i córkę pojechał 200 km od swojego domu, żeby się #!$%@?ć i ukraść komuś flagi. Pech chciał, że przy odpalaniu pirotechniki sam się zabił i teraz robią mu zbiórkę na milion złotych xD.
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi
Dzis do mnie to dotarlo, jak zalozylem garnitur (ledwo wszedl, wygladam jak kawal szynki oplecionej sznurkiem xD)
#!$%@?, musze cos z tym zrobic.
Mirasy, jakis protip jak zrzucic jak najwiecej przez 2 tyg?
Oczywiscie potem systematyczne dzialania do zrzucenia wagi.
#mikrokoksy pls help
@apaczacz: Odwodnienie.
@apaczacz: nie jeść
ewentualnie poczytaj jak bokserzy zrzucają wage, ale to nie jest zbyt zdrowe
Ps. Jeśli dołożysz wysiłek fizyczny, to efekt będzie zacny, oczywista oczywistość, będziesz bardzo zmęczony i słaby ogólnie.
PS2. Jak po imprezie, a raczej w jej trakcie zaczniesz jeść normalnie, odłożysz spalacz i ograniczenia, to ze straconych
@ravau: o panie, nawet nieswiadomy bylem ze takie cuda istnieja.
Kiedys mialem etap na silowni, trwal z poltora miesiaca. Czulem sie swietnie do czasu jak cos nie jeblo w kregoslupie. Wizyta u lekarza i ostrzezenie - panie z takim kregoslupem to tylko basen, chyba ze pan chce dowiedziec sie jak to jest jak dysk wypadnie.
I to by bylo na tyle z moich przygod z silownia.
Teraz ma nowe hobby, wspina się po górach ;) więc zbędne kg to kłopot, siłownia została i doszła ścianka wspinaczkowa,
@ravau: to ciut wiecej niz ja teraz ( ͡° ʖ̯ ͡°), 190 cm, ale oblało mnie wszędzie równomiernie. Brzucha wystającego nie mam, po prostu stałem się większy.
@apaczacz: nic nie jeść