Aktywne Wpisy

absstart +246
źródło: Screenshot_3
Pobierz
arinkao +133
Pieczona kiełbasa z ryżem, sosem pieczeniowym i koperkiem. Nie bijcie 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#arinkaofood
#gotujzwykopem
#arinkaofood
#gotujzwykopem
źródło: IMG_20250727_155744
Pobierz

@Twinkle nie zgodzę się tylko co do fragmentu z aktywnością fizyczną - jest zalecana jako środek prewencyjny i sposób dbania o higienę psychiczną a także jako metoda wspierająca przy leczeniu depresji (minimum 30 minut spaceru dziennie)dlatego, że właśnie wpływa na funkcjonowanie układu hormonalnego i nerwowego. Wiadomo, że depresji nie wyleczy ale pomoże, zwlaszcza
Komentarz usunięty przez autora
Przykładzik z internetów
Just wanted to post something huge that helped me. Full disclosure: I'm a recovering heroin addict, I quit a little over a year ago. At first I was doing great, and then I fell into a deep depression and was unable to recognize why. I sought help from friends and therapsists, psychologists,
@RBNG: Nie powiedziałabym. Mój kumpel chodził przez kilka lat do dwóch terapeutów mężczyzn, gdzie jeden miał go totalnie w dupie i tylko odbębniał wizyty (a miał super opinie), za to drugi podchodził do problemu na zasadzie "trzeba mieć jaja, trzeba się
A tak zapomniałem mam depresje ( ͡° ͜ʖ ͡°) i to jest powód aby zaczepiać jakąś randomową laskę i się jej żalić ... to na pewno pomoże.