Aktywne Wpisy

staryalkus +211
kupiłem dziś nowy samochód (。◕‿‿◕。) przesiadam się ze starego Fiata Punto do Toyoty Yaris w hybrydzie, rocznik 2018, 54k przebiegu, pierwszy właściciel, serwisowana w ASO. Jeździ jak marzenie. Jaram się jak Rzym za Nerona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
sonko12 +524
Nowo poznanej dziewczynie zdradziłem swoje miejsce z grzybami i kontakt sie urwał

Komentarz usunięty przez moderatora
Banalne.
K---a gość skarży się na samotność a ta jest do tego stopnia zdziwiona że sam jem lunche że chyba mi wręcz nie uwierzyła.
Najlepsze było że poradziła mi żebym sobie znalazł hobby to wtedy ludzie sami do mnie przyjdą.
Normalnie poziom
Mogę powiedzieć dlaczego piszą do mnie. Kiedyś prowadziłam bloga i bardzo dużo osób mi zaufało. Tutaj też sporo osób wie, że mam na koncie chorobę i zaburzenia psychiczne, jestem też osobą bardzo empatyczną. Jeśli ktoś odnosi się do mnie z szacunkiem i słucha moich rad - bardzo chętnie pomogę.
Nie musisz mi tego tłumaczyć, sama mam dwubiegunówkę. Jako zdrowa osoba nie odważyłabym się tego przekleić. Osoba pisząca to TEŻ ma depresję.
https://www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8
- Wez przestan! Nie masz żadnej depresji ani nerwicy! Wszystko sobie wmawiasz!
Ja rozumiem, ze chcial dobrze, ale wiem tez jak odbiera sie takie slowa... ( ͡° ʖ̯ ͡°)