@Latch: jesteś zadowolona z tego co Ci przysyłają? bo w sumie widziałam te glossybox ale boxycharm jakoś chyba bardziej do mnie przemówiło i to właśnie subskrypcje boxycharm mecze już od kilku miesięcy, ale zastanawiam się nad czymś dodatkowym i w sumie nie wiem. pomusz :(
@fsfdjf: Czasem jestem czasem nie jestem. Ale akurat w tym miesiącu same fajne rzeczy, bardzo fajny peeling do ust, mega truskawkowy (。◕‿‿◕。) często dają różne karty podarunkowe na zakupy w internecie i tez często się zdarza, ze jeden produkt nie jest miniaturka i najczęściej są to balsamy, żele pod prysznic, jakiś olej do włosów lub kredki do ust tak samo z lakierami. Zawsze
@fsfdjf: Subskrybuje jeszcze ipsy, to tez jest fajne i przychodzi w różnych fajnych saszetkach materiałowych co miesiąc inna, fajne później na klucze albo coś innego można użyć.
@Latch: w boxycharm za $21 masz 5 full size produktów więc chyba jednak się nie skuszę na glossybox :( a ipsy miałam, ale nie podeszło mi. zdecydowanie bardziej wolę play z sephory (。◕‿‿◕。) @janushek: nomsik, coś Ty taki nietolerancyjny?
źródło: comment_PvkPccRcWn8I5IGQn2T8WV3MAtf7q7Yh.jpg
Pobierzźródło: comment_eFGaWsesy9j7b6BQDKlfikqVTd1E4PhT.jpg
Pobierz@janushek: nomsik, coś Ty taki nietolerancyjny?