Wpis z mikrobloga

@pivoXIV Z Wami to właśnie jest taki problem, że widzicie świat zero-jedynkowo. Skrajnie. Mam teraz fajną kobietę pełną wad, ale ja też nie jestem doskonały. Szczęścia nie upatruję w kobiecie, ale jest dla mnie jego dopełnieniem. I nie wiem co jest w tym nienormalnego, że poza pracą, pasjami, znajomymi pozostałą emocjonalną pustkę chce się zapełnić drugim człowiekiem?
  • Odpowiedz
@alh3: przecież ci pisałem, że to bez sensu. Musiałem iść się przekonać, bo wyobraźni brakło? A jeszcze niedawno jęczałeś, że szukasz przyjaciółki...
  • Odpowiedz
pamiętaj, że w restauracji jakiś gruby janusz przed tobą nie mył zębów i wkładał widelec do brudnej gęby, oblizywał go i pewnie lekko pogryzł. Nie brzydzi Cie jedzenie kawałkiem metalu po obcych ludziach?

@alh3: mnie brzydzi. Nawet specjalnie sam zmywam naczynia w domu...
  • Odpowiedz
  • 10
@alh3 moim zdaniem tak czy siak to jest bardzo przykre. Że nie ma dziewczyn - ładnych, z którymi można pogadać na ciekawe tematy? To ciekawe skąd ta diva się wzięła? Są takie babeczki, które są super do związku, mają hobby i dają mnóstwo od siebie dla faceta, ale fakt faktem - trzeba na taką trafić. A to, czy potrafi się taka znaleźć to nie jest tylko kwestia przypadku, czy szczęścia ale
  • Odpowiedz
  • 1
@alh3 pamiętaj, że w restauracji jakiś gruby janusz przed tobą nie mył zębów i wkładał widelec do brudnej gęby, oblizywał go i pewnie lekko pogryzł. Nie brzydzi Cie jedzenie kawałkiem metalu po obcych ludziach?

Porównywanie rzeczy martwych do ludzi nie ma najmniejszego sensu.
  • Odpowiedz
@Akayari:
podrywanie, płacenie za kolacje, zabawianie, spotykanie się jej głupimi znajomymi, znoszenie jej fochów itd. To wszystko nie jest warte czasu szanującego się mężczyzny. To kobiety powinny podrywać mężczyzn ale mniejsza o to
  • Odpowiedz