Aktywne Wpisy

MonazoPL +58
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
enten +125

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
diva się myje i regularnie robi badania na różne choroby w przeciwieństwie do loszki z ulicy, szkoły czy pracy
jak mi go dokładnie wyczyścisz i pokażesz aktualne badania, że jest czysty to mogę go liznąć
pamiętaj, że w restauracji jakiś gruby janusz przed tobą nie mył zębów i wkładał widelec do brudnej gęby, oblizywał go i pewnie lekko pogryzł. Nie brzydzi Cie jedzenie kawałkiem metalu po obcych ludziach?
jest tu wielu przyszłych samobójców i ludzi, którzy stoją w miejscu bo chcą najpierw zdobyć miłość a później się rozwijać i do takich właśnie osób kieruję ten wpis.
poświęciłem się po to, żebym mógł uratować życie innych przegrywów. Jak dla mnie warto
chcę pomóc osobom podobnym do mnie, którzy nie mogli się dalej rozwijać bo nie zaznali miłości także spokojnie bo nie zamierzam publikować nowych wpisów