Wpis z mikrobloga

10 lat temu szukałem roboty, więc wpadłem na pomysł żeby może iść pracować do maca jak wielu młodych i dynamicznych. Poszedłem do tego ich centrum rekrutacji w #warszawa i wiadomo rozmowa, pierdu pierdu, hr laska kazała mi powiedziała, że poinformują mnie o wyniku przez telefon. Po trzech dnia dzwoni. Ja już przed oczami mam już te tysiące kotletów i frytek które będę musiał dziennie przerzucić a w słuchawce słyszę - "niestety ale nie spełnia pan naszych wymagań". ()

Do dzisiaj sam z siebie kisnę, że nie chcieli mnie nawet w McDonaldzie xD

#mcdonalds #praca #pracbaza #przegryw
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dr_Klotz: ale i tak nie mam pojęcia co mogłeś s--------ć :D Na Twoim miejscu poszedłbym tam jeszcze raz i zobaczył co będzie, może znów Cię wywalą :)

Jeżeli powiedzą "mam nadzieję, że miło nam się będzie współpracowało, zapraszamy w poniedziałek", to triumfalnie jebniesz ręką w stół i wykrzyczysz "10 lat temu mnie nie chcieliście, teraz ja nie chcę was, wy k---a gnoje!" a potem przykleisz im balonik do czoła i
  • Odpowiedz
@watchcollector: ale tylko dlatego, jak on wyglądał. też o tym czytałem, chyba na 11 praconików zatrudnili 10. Jego nie, bo nie pasował do reszty. Zreszta sam zobacz jego zdjęcie, to jest praca przy jedzeniu, kontakt z ludzmi.
  • Odpowiedz