Wpis z mikrobloga

@Znaki-alfanumeryczne: Pewnie, za to abstrachuje, ponki i inne malczyńskie to śmieszne że aż brzuch boli, co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Są gusta i guściki, a to są spoko chłopaki z podlasia, naprawdę równi goście ( ͡° ͜ʖ ͡°) Są zajebiści w tym co robią i naprawdę ich szanuję, reszta z tego pułapu subów w większości ma doświadczenie medialne zgrywa wielkich celebrytów, a
  • Odpowiedz
@Znaki-alfanumeryczne: Wielka mi kontrola, jeden klik i wszystko jasne ( ͡° ͜ʖ ͡°) A jak ktoś o dobrym contencie gada że to g---o, to ciekawi mnie co sam ogląda, nie? A, pytałeś czy jest coś bardziej żałosnego na polskim yt. Właśnie patostreamerzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vegetassj1: Na początku sam ich oglądałem, bo mieli ciekawe pomysły, ale wraz ze wzrostem popularności robili filmiki na siłę bazując na np starych, oklepanych dowcipach. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie, że mając sporą widownię tworzą coś, byle było. To dotyczy wszystkich jutuberów. Zamienili się w rakowisko i już od daaawna ich nie oglądam.
  • Odpowiedz
Panie @Tomaszu dialekt internetowy wykorzystywany przeze mnie do przekazywania treści w internecie będę dobierał sam bez względu na to czy spełnia on Pańskie standardy netykiety. Pozdrawiam cieplutko i miłego dzionka
  • Odpowiedz