Aktywne Wpisy

DoubleAxxis +146
źródło: temp_file1822743366629451477
Pobierz
SmiecGnoj +64
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz

Kombinacja klawiszy Win + R (Win = ten klawisz na klawiaturze między Ctrl i Alt ( ͡° ͜ʖ ͡°) wpisujemy %appdata% Enter
Wchodzimy do katalogu Mozilla > Firefox > Profiles > Folder default
Tworzymy nowy folder o nazwie chrome jeżeli macie już takowy wchodzicie do folderu.
Następnie tworzymy w folderze chrome plik tekstowy o nazwie userChrome.css jeżeli macie już takowy trzeba go edytować (PPM > Edytuj)
W pustym pliku userChrome.css wklejamy poniższe linijki
/* Tab bar below Navigation & Bookmarks Toolbars */
#nav-bar { /* main toolbar */
-moz-box-ordinal-group: 1 !important;
box-shadow: none !important;
}
#personaltoolbar { /* bookmarks toolbar */
-moz-box-ordinal-group: 2 !important;
}
#tabstoolbar { /* tab bar */
-moz-box-ordinal-group: 3 !important;
padding-top: 0 !important;
}
i zapisujemy plik.
Uruchamiamy ponownie Firefox-a i zakładki mamy pod paskiem adresu.
źródło: comment_wJ3R6YGj0HUWnOLxRxEsPwYqL5hjSTal.jpg
Pobierz