Wpis z mikrobloga

@szatniarz01: widze, ze czytanie ze zrozumieniem sprawia Ci duza trudnosc, rozumiem, jestes normikiem, masz wiec przecietny iloraz inteligencji a twoj majestat stanowi karta z debetem. Na szczescie pomoge Ci jako osobie slabszej intelektualnie i wyjasnie. W nawiasie jest wyraznie napisane, ze sam spelniam ten wymog (180cm), tym samym nie pisze tu w swoim imieniu, ale jako Krol Nieudacznikow, Przegrywow i Pierwszych Stuleji, Mesjasz Przegrywow i Tarcza Stulejgrodu. Zrozumiales juz? Nie
  • Odpowiedz
@kptant: no ale one mają na to wpływ, bo mogąwybrać kogoś wyższego. A też są rózne postury, są dziewczyny które są filigranowe z natury i ważą 45-55 kg i mogą jeść ile chcą, a są takie, które zawsze były grube i mogą mnóstwem treningów i wyrzeczeń osiągnąć w miarę normalny wygląd a i tak niezadowalajacy dla nich i dla wielu Mirków
  • Odpowiedz
@NIEKONWENCJONALNA

nie kazdy ma na to wpływ. Moja kumpela chociazby ćwiczyła dniami i nocami, miała diety...i tak ma duzo kilogramów na plusie. Ino tarczyca i leki... a kazdy facet jej mowi ze pewnie wpiernicza jak świnia (pożera mniej ode mnie).

Tak, a energię do tycia to bierze z leków i powietrza. Ona MUSI jeść więcej niż potrzebuje jej organizm, tu już nie chodzi o biologię a o prawa fizyki. Jeśli spalasz
  • Odpowiedz
@Boguzia: nie pisalem w swoim imieniu a w obronie niskich. Niscy powinni non stop wypominac rozowym nazizm, dawac linki do wymogow do waffen ss etc, tak dlugo az kazdy rozowy bedzie za cel zycia mial oddac sie Tyrionowi, juz ma Alvaro i Mokebe, to z Tyrionem stworza swieta trojce
  • Odpowiedz
@losBamberos88 Ależ mają. Operacje są drogie i bolesne ale mają.
W sumie słyszałem że są też operacje które umożliwiają zwiększenie wzrostu ale jeszcze większa masakra.
  • Odpowiedz