@dziennik_wykopianki: Jest drobna różnica. Na wzrost się nie ma wpływu. Na wagę już tak. ;) Porównywanie tego jest głupie. Co nie zmienia tego, że ludzie preferują u swoich partnerów różne rzeczy i nikomu nic do tego.
@kptant: nie kazdy ma na to wpływ. Moja kumpela chociazby ćwiczyła dniami i nocami, miała diety...i tak ma duzo kilogramów na plusie. Ino tarczyca i leki... a kazdy facet jej mowi ze pewnie wpiernicza jak świnia (pożera mniej ode mnie).
@NIEKONWENCJONALNA: jestes wzorcowym przykladem logiki rozowych paskow, karakan co szuka 2m typa bo ma jakies kompleksy, i bedziesz tak szukac, szukac, szukac, dasz sie w miedzyczasie przeruchac Alvaro z 2m ludzac sie, ze Ciebie pragnie. W koncu skonczysz 30 lat i wezmiesz 1 lepszego desperata z 160cm i lysina,
@wyjde_z_przegrywu: Napisałeś praktycznie to samo, co ja. Problem w tym, że jesteś ograniczonym chamem. Piszesz, że generalizacja jest zła, po czym sam jej używasz i obrażasz koleżankę @NIEKONWENCJONALNA. Sam się orasz.
@wylly31: kazdemu podoba sie ktos. Jedni lubia panie bardziej okrągłe, inni szkieletory, mnie kazdy facet długo długo prawie deptał wyzywając od krasnoludów. Nie kazdemu musi sie kazdy podobać.
@NIEKONWENCJONALNA: mowie Ci tylko jak jest, nie dostaniesz nigdy 2m typa. Zrozum to w koncu. Pomyslalas np. ze on moze tez myslec pod katem wzrostu? O potencjalmnych dzieciach? 2m i 150cm? z tego wyjdzie jakis skrzat, to lepiej wziac jakas bardzo wysoka z 180cm. I zamiast wybrac kogos w swoim przedziale czyli 160-170 to robisz r--------l w rynku matrymonialnym, a potem bedzie placz, ze rozowe tez maja ciezko jesli chodzi
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść
#pdk
Porównywanie tego jest głupie. Co nie zmienia tego, że ludzie preferują u swoich partnerów różne rzeczy i nikomu nic do tego.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ktos Cie mocno skrzywdził chyba.
Byc moze ty sie jak to piszesz desperacko i naiwnie ruchasz :).