Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +152
Ma ktoś pomysł jak to pudło na rower umocować do roweru żeby przyjechać z ładunkiem z 20 km na lotnisko?
#zlomkiemprzezswiat #rower
#zlomkiemprzezswiat #rower
źródło: image_picker_E7C5E2F2-6AAE-4749-8701-AFBFFA4E1832-24676-000003432A0246F7
Pobierz
askey +103
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

Dowody
- himalaiści nie lubili Tomka bo osiągał większe sukcesy po swojemu bez drogiego sprzętu który reklamuje reszta
- filmik z bieleckim przed akcją gdzie mówi, że co do Tomka to zobaczymy ale to takie zobaczymy by zamknąć usta
- Żona Tomka mówiła że ludovic był jednym z pierwszych który włączył się w akcję, jedyny miał bezpośredni kontakt z eli, ciągle podawał jak źle z nią jest robił alibi. To on gadał ciągle o nadchodzącej wichurze która się nie spełniła
- Elizabeth już raz straciła jednego partnera, nie ma żadnego dowodu na agonalny stan Tomka oprócz jej słów
PS A tutaj odmrożone ręce tej pani, no po prostu sama martwica....
#nangaparbat #himalaizm
źródło: comment_p990vhHSHbP4YJRLDgIJzCmTrh59bG4u.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zauważcie tak samo urazy panny revol rosły w zastraszającym tempie czym ekipa ratunkowa była jej bliżej - na początku to były odmrożenia lewej nogi, potem obu, a jak ją znaleźli to się okazało że ma i ręce i nogi i nie może