Aktywne Wpisy

frugASS +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Citizen_Kane +5
Mireczki,
moja różowa mi robi awantury, żebym zmienił pracę. Jej argumenty-praca nie rozwojowa i słabe zarobki. O ile z pierwszym się zgodzę (Januszex, tu nie ma mowy o karierze), to co do drugiego zacząłem mieć wątpliwości.
Wyciągam 7-9K netto miesięcznie + UOP + służbowe auto + oddaje za paliwo za dojazdy do pracy (choć często jest to dojazd ok.50 minut do drugiego miasta, co nie jest zwracane jako "czas w pracy"). Dodatkowo, w sezonie
moja różowa mi robi awantury, żebym zmienił pracę. Jej argumenty-praca nie rozwojowa i słabe zarobki. O ile z pierwszym się zgodzę (Januszex, tu nie ma mowy o karierze), to co do drugiego zacząłem mieć wątpliwości.
Wyciągam 7-9K netto miesięcznie + UOP + służbowe auto + oddaje za paliwo za dojazdy do pracy (choć często jest to dojazd ok.50 minut do drugiego miasta, co nie jest zwracane jako "czas w pracy"). Dodatkowo, w sezonie

Dowody
- himalaiści nie lubili Tomka bo osiągał większe sukcesy po swojemu bez drogiego sprzętu który reklamuje reszta
- filmik z bieleckim przed akcją gdzie mówi, że co do Tomka to zobaczymy ale to takie zobaczymy by zamknąć usta
- Żona Tomka mówiła że ludovic był jednym z pierwszych który włączył się w akcję, jedyny miał bezpośredni kontakt z eli, ciągle podawał jak źle z nią jest robił alibi. To on gadał ciągle o nadchodzącej wichurze która się nie spełniła
- Elizabeth już raz straciła jednego partnera, nie ma żadnego dowodu na agonalny stan Tomka oprócz jej słów
PS A tutaj odmrożone ręce tej pani, no po prostu sama martwica....
#nangaparbat #himalaizm
źródło: comment_p990vhHSHbP4YJRLDgIJzCmTrh59bG4u.jpg
PobierzUwaga 1: gdyby był w stanie pozwalającym na zejście, to by schodziła razem z nim, bo w ten sposób mieliby większe szanse.
Uwaga 2: nawet gdyby powiedziała, że Tomek jest w zajebistym stanie to i tak najpierw by ściągnęli ją na dół, a dopiero potem szli po Tomka - o ile by pozwoliła pogoda, a rzekomo niespecjalnie pozwala więc i tak by nikt nie ryzykował.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_E8zuNIL0mYZB4Tvdk7la9qHr2GoaAdyl.jpg
Pobierzźródło: comment_pZao0PrkBRGgckGoJchWTPk0sFVki2yC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora