Aktywne Wpisy

MonazoPL +183
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
meisnois +1
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

#zegarki #watchboners #glupiewykopowezabawy
źródło: comment_4g9i6jkafWx5AOnn8qGSLfv1eBuV9ife.jpg
PobierzChyba masz cienkie nadgarstki, bo zegarek ma 42 mm, a wygląda strasznie masywnie..
źródło: comment_o5PU0LWMgDheGVcVhoX156IeZ4qgH7j6.jpg
PobierzCo do koszuli to pochodzi ze starej kolekcji Lancerto & Mr. Vintage. Jest jeszcze dostępna na stronie w razie czego. Po wszystkich możliwych zniżkach ok. 220 zł wychodzi.
A, ja kupowałem tu, ale praktycznie każdy sklep
Nie chce mi się robić fotki, ale u mnie Seiko Chronograph SSB229P1. Kupując go brałem też pod uwagę Twojego Zeppelina i Junkersa Bauhaus.
Teraz chodzi za mną Orient Ray II.
Komentarz usunięty przez autora
Co do koszuli. Jestem z niej bardzo zadowolony. Materiał jest przyjemny, zresztą pochodzi od Tessitura Monti więc tutaj zaskoczenia
źródło: comment_fAiZcFE8sp6lEmRrKEJWMRaNpB69EhEc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_zs5yFkcV6nIW2SiRoObOyPo01rL23CTc.jpg
Pobierzźródło: comment_D991mxs2lIyet7qWhRV0WNMFdBxS7IJj.jpg
Pobierzźródło: comment_5AxqVBvoD6uJ7v8Z2PlICNmajd10muh3.jpg
Pobierzźródło: comment_5vxIOyYyDNlsNK5XPpHqL9qWM6xJw9gR.jpg
Pobierzźródło: comment_y726NZ28u4D4MQNxdqsGDTf72ETIMTwy.jpg
Pobierz