Aktywne Wpisy
pepe998 +15
Mirki, idąc za waszymi radami ogoliłem się na łyso i zapuściłem brodę, jest nadzieja dla huopa? Koleżanka mówiła mi że dobrze wyglądam i normalnie by się ze mną umówiła ale akurat nie szuka nikogo. Wychodzi na to że mam powodzenie ale po prostu miałem pecha?
#blackpill #heheszki #redpill #tinder #podrywajzwykopem #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw
#blackpill #heheszki #redpill #tinder #podrywajzwykopem #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw
nieco +3
Codzienne przypomnienie, że #incel i #przegryw to po prostu ludzie, którzy jeszcze nie poszli do psychiatry skorygować #adhd #depresja czy #trauma. Panowie żyje jest ciężkie, ale jest już tyle lekarstw i technik psychologicznych, że każdego da się wyprowadzić na prostą. Jak nie macie kasy się bujać prywatnie, to polecam migrację do cywilizowanego kraju choćby na magazyn, bo na Zachodzie dostępność specjalistów i leków jest dużo lepsza. Nie poddawać się, tylko zacisnąć
Zakładam firmę związana z wycinka drzew i usługami wysokościowym i tu pojawia się pierwszy problem NAZWA
Za cholerę nie mam pomysłu na nią a wiec tutaj wasza rola.
Nazwa która wybiorę dostaje pakiecik słodyczy
Akcja trwa na 23:59 dzisiaj
Pilartech
tree-cut
sosnopol
igłacut
wycinkarz xD
forest-cut
forester
Wszystkie #!$%@? ))¯_(ツ)_/¯
@ZeusWladca ej a moze BHO Sp. Z. O. O. w sensie skrótem Buk, Honor, Ojczyzna i np możesz sie przedstawiać BHO Wycinka Drzew żeby brzmiało legitnie
Komentarz usunięty przez autora
Torvado (gra słów: drzewa - drwa - drva - to drwa - to drva - torvado)
Stabla (drzewo po chorwacku)
Stromo (Stromy to po czesku drzewa, jak pracę na wysokościach to też jest stromo w sensie wysoko)
Marweda/Mardew (madera znaczy drewno po hiszpańsku, madera, drwa, ma drwa madera, marweda, mardew)
Alpine Cut,
Tralpa (tree, alpine)
High Cut
ZeusWladca - usługi wysokościowe, wycinka drzew ¯\_(ツ)_/¯
"Nie ma lipy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Wood- pol"
"Sosno- stan"
Albo AboveWorks. SkyWorks?
Agorafile.pl xD