Aktywne Wpisy
Karp_Molotow +297
Mam takie wrażenie, że kino po 2003 roku troszkę podupadło, a w ostatniej dekadzie to już w ogóle zatoczyło koło, kręci się głównie chłamo-blockbustery, filmy o superbohaterach (do porzygu) i remaki, które nie dorównują oryginałom. Oczywiście zdarzają się ambitne, dobre filmy oraz dobre wysokobudżetówki, ale tego po prostu jest za mało. W latach '90 film typu "Przebudzenia", dobre, dramatyczne kino z przekazem trafiał się co kwartał, obecnie to rzadkość. A jeśli dostajemy
Mieszkam z dziewczyną. Mieszkanie jest moje, ja płacę rachunki, ja kupuję większość jedzenia. Ona zarabia minimalną krajową (ona pracuje nieregularnie, kilka dni w tygodniu) i swoją pensję przeznacza praktycznie "na siebie".
Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje
Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje
Powiedziałam, że trudno i zaczęłam się zbierać do wyjścia, a typ, którego widziałam trzeci raz w życiu, wyciągnął zmiętą czarną koszulę, wręczył mi ją mówiąc, że nic z tego dzisiaj nie będzie, ale czy bym mu nie wyprasowała uniformu, skoro już jestem xDD
#tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #truestory
@Olanna: Później wpadałaś czasem i przy okazji prasowałaś uniformy tego alvaro. Z tamtym zerwałaś bo nic z tego by nie było, związałaś się z alvaro. W końcu skończył seminarium, został pełnoprawnym księdzem, byliście szczęśliwą parą, dostał powołanie na dość bogatą parafię pod Poznaniem, ściągnął cię jako pomoc do prasowania uniformów, masz całe piętro dla siebie, on mieszka na dole, wieczorami chodzi do ciebie. Jesteście szczęśliwi i niedługo planujecie zrobić
Komentarz usunięty przez autora
@Olanna: Kocham Cię <3
@Olanna: ja nienawidzę. Możemy się jakoś dogadać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora