Aktywne Wpisy

Takie autko sobie kupił chłop na 30 (pierwszy własny samochód, wcześniej prawie 10 lat Grande punto 1.9 JTD ujeżdżane)
BMW 330i 2019 wszystkie opcje (poza hakiem holowniczym), 52k nalotu, 2 letnia gwarancja (BMW premium selection)
#samochody #motoryzacja #chwalesie
BMW 330i 2019 wszystkie opcje (poza hakiem holowniczym), 52k nalotu, 2 letnia gwarancja (BMW premium selection)
#samochody #motoryzacja #chwalesie

neurotiCat +40
Jakaś ukraińska aktywistka z ponad 120 tys obserwującymi na twitterze:
https://twitter.com/dkaleniuk/status/1641037365039833091
Jak tam wykopki? Czy nie jest wam wstyd jako Polakom, że przekazaliście Ukraińcom takie "sowieckie śmieci"? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ukraina #wojna
Im dłużej czekamy na zatwierdzenie myśliwców F-16 dla Ukrainy, tym bardziej doświadczonych pilotów Ukraina traci. Nie da się obronić naszego nieba za pomocą sowieckich śmieci, takich jak MiG29
https://twitter.com/dkaleniuk/status/1641037365039833091
Jak tam wykopki? Czy nie jest wam wstyd jako Polakom, że przekazaliście Ukraińcom takie "sowieckie śmieci"? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ukraina #wojna

Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje na IG, że robi obiad dla chłopaka (makaron z kurczakiem). I spłyneła na nią istna lawina komentarzy, jaka jest wspaniała, jak świetnie gotuje, koleżanki ją chwaliły jaka jest super i jak mam z nią dobrze, mamusia to samo, spermiarze do niej zaczęli wypisywać jak bardzo by chcieli mieć dziewczynę która by im też tak gotowała itd.
I tak myślę sobie o tym i po prostu zrobiło mi się przykro. Bo wiem, że tu nie chodzi tylko o mnie, tylko taki jest ogólny trend społeczny. Od nas facetów wymaga się, żebyśmy ogarniali w życiu wszystko. Zdobyłem mieszkanie własnościowe, w większości samodzielnie je wyremontowałem, zarobiłem na fajny samochód, skończyłem trudne studia i zdobyłem dobrze płatną pracę. #!$%@?ąc od tego, teraz w zyciu codziennym z partnerką też ja mam w sumie wiecej obowiazkow - ja robie zwykle zakupy, ja wiecej sprzatam itd. no i ją utrzymuje. I nikt korva z boku tego nie doceni i nie powie miłego słowa.
A kobieta wystarczy, że wykaże MINIMUM jakiejś inicjatywy, wstanie po południu z łóżka i zrobi obiad w związku i już jest wychwalana pod niebiosa przez otoczenie, jaka to ona nie jest wspaniała, jaką mam z nią bajke i jak bardzo powinienem ją doceniać.
gówno prawda, dramat, a my normalni faceci mamy po prostu #!$%@? w zyciu
#zwiazki #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zalesie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A nieroba gonić do roboty bo się przyzwyczai, rozleniwi i tyle będziesz z tego miał. Potem hedno dizecmo, drugie. 10 lat wyjęte z życia. Potem będzie za stara na orace i będziesz dymał sam.
Szwagier tak ma. Najpierw pracowała trochę na recepcji ale całą pensje wydawała na ciuchy szpilki itp żeby dobrze wyglądać . Potem dziecko, potem dziecko do szkoły. Potem nie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@larine: a co mi tam, pochwalę :)
@cebularz_szkorbutnikowy: fajnie mieć utrzymankę?
Mój komentarz to bardziej uwaga nt tego, że kobieta nie musi robić nic i jest przez otoczenie wystawiana na piedestał, a facet tylko #!$%@? i nic
ale jakby to przemyśleć to co mają z tego dziewczyny? setki komplementów? nie ma to żadnej wartości oprócz podbijania ego które staje się później tak wybujałe że myśli że jest nie wiadomo kim a później życie to weryfikuje i
Wiecie, że możecie sobie znaleźć sponsora nawet jak macie wyższe wykształcenie? Oni nawet tego nie sprawdzają
Możliwe ale być może jest dokładnie odwrotnie? Może niebiescy by się chętnie umawiali z ambitnymi dziewczynami ale ambitne różowe chcą jeszcze ambitniejszych niebieskich i spirala się napędza? No bo przecież żadna różowa pani magister czy inna prezes nie umówi się z Mirkiem pracującym na stacji benzynowej, z Krzyśkiem kierowcą autobusu czy z Bartkiem kominiarzem.
@cebularz_szkorbutnikowy: Czyli zesrales się i narzekasz że smierdzi. A potem robisz projekcje że tak mają wszyscy i że społeczeństwo tak narzuca
Z tym to się akurat zgodzę. Gdyby OP był taki nieszczęśliwy jak pisze to by pogonił pijawkę jeszcze dzisiaj ale jak widać woli napisać o tym na wypoku. Widocznie mu to pasuje i to jest ok jeśli obydwoje są szczęśliwi ¯_(ツ)_/¯
@cebularz_szkorbutnikowy: ale beciak xDD
@cebularz_szkorbutnikowy: 2/10, bo odpisałem.
Kobieta piardnie na różowo i jest och i ach a chłop? Im bardziej #!$%@? robotą tym gorzej.
Tragedia jednym słowem. Ty masz na rękach nosić za obiad a ona może Cię osrać za mieszkanie, auto i dobrą pensję. Jeszcze połowę #!$%@? na koniec i bd płacił alimenty.
@cebularz_szkorbutnikowy to czemu nie poszukasz sobie równie pracowitej dziewczyny, skoro chcesz, żeby było sprawiedliwie?
Komentarz usunięty przez autora
Protip
Normalne dziewczyny istnieją
Pro tip2
Nie znajdziesz ich na tinderze. Rzadko kiedy one mają tindera.