Aktywne Wpisy

runnerrunner +3
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz
lifapek +220
Kumpel ma 3 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Jest w związku od dobrych kilku lat z laską która z poprzedniego małżeństwa ma 1 dziecko. Ona jest urzędniczka publiczną. On ma firmę i dodatkowa robotę która jest również jego pasją. Mieszkają w jego domu jednorodzinnym tuż pod miastem. Chłop zarabia kilka razy więcej niż ona.
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z

Niedługo zbliża się ślub, na który zostałm zaproszony. Zastanawia mnie jak zachować savoir-vivre, ale tak żeby nie razić własnych przekonań?
Wiadomo, ze nie będę udawał modlityw, śpiwał pieśni i klękał. Najistotniejsze wydaje mi się jednak - co robić, kiedy wszyscy będą klęczeć? Siedzieć czy stać?
Poważne odpowiedzi tym razem :V
#pytanie #kiciochpytanie #pytaniedoeksperta #ateizm #slub
@Name_in_progress: j.w., ale własnie chodzilo mi przede wszyskim o klękanie. Swoją drogą - widziałem, że niekiedy ludzie stoją, kiedy wierzący klękają
@Kelemele: nie będę opierał nóg o oparcie, grął na telefonie i głośno się zachowywał :V
@Name_in_progress: Śpiewać musisz, nie ma bata!
@AyyLemao: Nie chcę stawać na końcu . . .
@pawel-niczyporek: opcja trzecia wydaje mi się najlepsza właśnie... zdecyduję między nią, a drugą... co do śpiewania - to jak najbardziej pośpiewam ( ͡° ͜ʖ ͡°) w głównej wiadomości niechcący wymieniłem 'śpiewanie pieśni' jako cos, czego nie chcę... ale jak najbardziej... "Barkę" przede wszystkim
Jeszcze zapytanie z innej beczki, bardziej logistycznej:
Jestem z miasta A, ślub w mieście B, a wesele w mieście C - wszystkie miasta są wierzchołkami trójkąta. Zastanawiam się czy jechać własnym autem (możliwy nocleg w hotelu gdzie wesele) czy jakiś inny dojazd? Nie ma opcji, aby się z kimś zabrał - niestety ( ͡° ʖ̯
edit: ale jak chcesz nocleg to wypadaloby rzucic cos wiecej do koperty ( ͡° ͜ʖ ͡°)