Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sadar: Wydaje dźwięki i telepie nim jakby wchodził w naddźwiękową, a on dopiero 40km/h przekracza xD
Ostatnio myślałem czy by się na jakiejś krótkiej trasie w tę i z powrotem nie przejechać z nostalgii.
Ten charakterystyczny zapach, dźwięk zamykania drzwi, hałas sprężarki na postojach, ogrzewanie topiące podeszwy, twarde siedzenia które nie raz zbyt szybko spotkały się z moją głową xD I wspaniały dźwięk rozpędzania się, oraz trochę mniej wspaniałe odgłosy
  • Odpowiedz
@Sadar: to może ja coś dodam z mojej perspektywy :D nigdy nie mieszkałem w polsce, przyjechałem kiedyś do rodziny na odwiedziny i kuzynka chciała mi coś pokazać w miescie obok więc wybraliśmy się tym oto pociągiem. Wszystko było naprawdę spoko, w tamtych czasach pociągi po obu stronach barykady wyglądały podobnie. No i podczas jazdy, to ja myślałem że to zaraz odleci do innej galaktyki. Kilka razy miałem wrażenie że zaraz
  • Odpowiedz
@sosnas: Twarde ale dzięki swojemu profilowi nawet wygodne. Ale za to w zimę, jak dołożyli do pieca to można było nogi sobie poparzyć tymi grzejnikami pod siedzeniami.
  • Odpowiedz