Aktywne Wpisy
JulianGangol +130
Czarzasty to stary lewak ale jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy Lewicy. Dodatkowo gosc chodzi po wszystkich mediach, udziela licznych wywiadow i w glownej mierze to on stal za cala kampania wyborcza, ktora trwala od ponad pol roku. Od wielu, wielu lat jedna z najwazniejszych postaci na lewej stronie. Od 2016 roku przewodniczacy SLD a teraz Nowej Lewicy. I co sie wydarzylo? Lokalny chad z ostatniego miejsca na liscie o maly wlos
oydamoydam +113
Jest to oczywiscie klamstwo i czysty #stulejacontent , czyli takie wołanie o pomoc. Osobiscie nie wiem jak mozna zauroczyc sie w latynosie (mowie tutaj glownie o Hiszpanach, ale i o Meksykach, Portorykach, Portugalczykach). Przeciez ci ludzie sa zazwyczaj malutcy, włochaci, strasznie śmierdzą i mają niebagatelny syf w samochodach i domach. Juz nie wspominam o tym, ze typowy Hiszpan ma srednio 4 dzieci i wieczny problem z hajsem na narkotyki.
A wiec moi drodzy, mit Alvaro to zwykla bujda wymyslona przez stulejarzy na potrzeby zwalenia na kogos winy za wlasne partactwo w zyciu towarzyskim ( ͡° ͜ʖ ͡°) #takaprawda #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski
@PomidorovaLova: No, wreszcie ktos raz na zawsze i niepodwazalnie udowodnil, ze kobiety nie lubia latynosow.
Swoja droga znam kobiete, dosc zasciankowa i zawsze bylo "bleee, zadnych kolorowych, ja w ogole nie wiem jak tak mozna, przeciez to ochydne". Az pewnego dnia "poznala fajnego hiszpana" i miesiac pozniej go probowala zlapac na dziecko, co oczywiscie sie nie udalo, bo po fakcie hiszpan stwierdzil
Jest to cholernie płytkie by jarać się kimś tylko dlatego, że jest z innej części świata.
Komentarz usunięty przez moderatora
P.S historie przegrywom o tym jak karyna woli Enrique niż sebka zawsze uwielbiam :))