Aktywne Wpisy

Jazon +125
#kalistenika #streetworkout #silownia #mikrokoksy #pokazforme i #jazonworkout do czarnolistowania
Kalistenik, wegetarianin, 32lvl, 177cm, 74kg aktualnie.
Kalistenik, wegetarianin, 32lvl, 177cm, 74kg aktualnie.
źródło: IMG-20241214-100023
Pobierz
Lemon_cheese +336
Kojarzycie tę laskę z OnlyFans, która przespała się z ponad setką facetów w jeden dzień i teraz zmaga się z PTSD? Żeby było ciekawiej jej menadżerką jest… jej własna matka (-‸ლ)
Nie ma już ratunku dla tego świata, moralny upadek ludzkości, degrengolada wartości, degradowanie człowieczeństwa i zgnilizna kulturowa.
#onlyfans #swiat #rozowypasek
Nie ma już ratunku dla tego świata, moralny upadek ludzkości, degrengolada wartości, degradowanie człowieczeństwa i zgnilizna kulturowa.
#onlyfans #swiat #rozowypasek
źródło: temp_file4375930872484703999
Pobierz

Siema mam do was pytanie ponieważ tworzę grę wyścigową multiplayer online. Wiem jak działa algorytm odnośnie pozycji danego samochodu czy jest na pierwszym miejscu czy na drugim czy na trzecim natomiast za bardzo nie ogarniam sprawy odnośnie tej całej komunikacji Unet. Ponieważ [Command] wysyła dane na serwer- spoko RPC - z serwera do klienta spoko. Tylko tutaj rodzi się moje pytanie w jaki sposób zrobić tak żeby wysłać pozycję do konkretnego gracza. Chodzi mi o to że gracz o nazwie "d--a 2" jest pierwszy a reszta otrzymuje swoją pozycję.
Z góry dziękuję
Komentarz usunięty przez autora