Wpis z mikrobloga

#programowanie #informatyka #studia #studbaza #sieci #siecipetriego
Mireczki szukam kogoś kto napisze program (oczywiście odpłatnie). Muszę:
napisać program(strukturalny) dla konkretnego przykładu (parametryzowane sieci petriego), podejście strukturalne, ważne by tranzycja czekała, aż wszystkie przesłanki (dane wejściowe ) będą gotowe! Nie random (nie losowo).
Zapisywanie wyników (też pośrednich ) Musimy podać stany wejściowe i info o kolejności wykonywania tranzycji , może być, że w 1 kolejce nic nie wyświetliło , może być, że dopiero w 3 przejściu pojawiły się wyniki. Dowolne wzory T, N i V (bo sieci parametryzowane)
Tranzycję wykonaną pomijamy w danym cyklu (kroku obliczeniowym) !
Muszę mieć kilka funkcji, a na koniec funkcja miejsca wyjściowego.

Przykład jak ma mniej więcej działać program:
(na dole jest zdjęcie małej sieci)
a tutaj (link) wynik (kolejność przejść)
Nie ważne w jakim języku, ważne by był to program strukturalny.
Podjąłby się ktoś ?
3330235 - #programowanie #informatyka #studia #studbaza #sieci #siecipetriego
Mirecz...

źródło: comment_kqPowg58eyNtHXnFjwWsyYreCQJ3mE4j.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3330235: Moze i ja cie zle rozumiem, ale ja jak jeszcze studiowalem i mialem praktyczne zadania, to raczej sie cieszylem abym mogl moja wiedzie w praktyce przecwiczyc( bo wiedzialem ze mi sie to przyda w przyszlym IT zyciu)

Tak czy inaczej chcialem cie zmotywowac to zadanie samoczynnie dokonczyc i mniej wiecej w tym kierunku

Pomysl

Go rozwiazac (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@asikacz: chciałbym posiedzieć nad tym dłużej, ale wyobraź sobie cumplu, że siedziałem przy kartce i liczyłem kolejność przejść na kalkulatorze i bawiłem się w Tworzenie różnych sieci, aż tu nagle zastępca promotora wyskoczył mi z tym programem, a główny promotor chce, bym mu oddał część praktyczną jak najszybciej, a inni promotorzy zaliczają przedmiot (seminarium) za samą prezentację :( a jak mi nie zaliczy, to cały rok w plecy :( mimo
  • Odpowiedz
@3330235: ty chyba nieznasz moich cen za h ( ͜͡ʖ ͡€)

nie sorry narazie jestem do sierpnia pelny ze zleceniami

zobacz ten diagram co ci na poczatku wyslalem, cos w tym stylu musisz zbudowac to jakies 20-80 godzin jezeli chcesz jakies gui miec do tego. Dasz rade ja w ciebei wierze (ʘʘ)
  • Odpowiedz