Wpis z mikrobloga

Jaki typ ludzi otwierając drzwi od samochodu, n--------a w obok stojący pojazd, obijając go? Za każdym razem, jak zaparkuje bardzo blisko, powoli wysiadam, żeby nie wyrządzić jakichkolwiek krzywd temu obok. Czasem nawet podkładam rękę na drzwi, żeby podczas wysiadania przypadkowo nie uderzyć w obok stojący samochód.
I potem widzę takiego s-------a, no k---a, włazi bydle i pod supermarketem, dwukrotnie otwierając drzwi, trzykrotnie rysuje komuś samochód. Albo baba parkuje i przypadkowo walnie, zamachując się przy otwieraniu drzwi od Matiza, jakby trenowała rzut młotem.

K---a
#motoryzacja #polskiedrogi #zalesie #samochody
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@goonerUkasz: Niestety dużo ludzi tak postępuje :(. Polecam, jak tylko się da, parkować na samym końcu parkingu, z dala od innych. Mniejsza szansa, że taka ameba zaparkuje koło ciebie i ci uszkodzi auto.
  • Odpowiedz
@goonerUkasz: tak zajebiście zawsze uważam przy otwieraniu drzwi, nawet sobie obrzydliwe nakładki na drzwi zamontowałem, bo różowy ma #logikarozowychpaskow mocno i za kazdym zjedzonym zrazem ta sama dyskusja że otwiera jak na pole, że przeprasza, że nie będzie, a następnym razem jeb.

I raz jeden jechałem jako pasażer kumpla wozem (w miarę nowym) to jakoś tak dziwnie zawias w tylnych drzwiach mu działa że przyfasoliłem z pełnym impetem.
  • Odpowiedz
Jaki typ ludzi otwierając drzwi od samochodu, n--------a w obok stojący pojazd, obijając go?

@goonerUkasz: Ja raz tak dałem czadu - szwagier który siedzi w Irlandii poprosił, żebym przy okazji wizyty u teściów przesmrodził jego autko (jakieś dwudrzwiowe Clio). No to pojechałem do sklepu bo chciałem coś szybko załatwić, zaparkowałem, otwieram drzwi... a tu jak nie przywieje - a że drzwi w dwudrzwiowcach jak skrzydła są to mi wyrwało z
  • Odpowiedz
@goonerUkasz podludzie. Podkategorie:
-nowobogackie nadęte buce- p--------e ci w drzwi i spojrzy z pogardą na twoje auto i powie wewnątrz "byłby debilem gdyby rzucał się o takiego rzęcha"
-ludzie jeżdżący rzęchami, które mają w głębokim poważaniu- a, że swoje auto ma w dupie to i twoje ma. Jak patrzę na takich to mam wrażenie, że celowo tyrają te auta.

Ewentualnie głupie dzieci, którym rodzice nie wytłumaczyli, żeby uważały.

Także ludzie, którym
  • Odpowiedz