Aktywne Wpisy
kobiaszu +239
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
sebek_r +108
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
I potem widzę takiego s-------a, no k---a, włazi bydle i pod supermarketem, dwukrotnie otwierając drzwi, trzykrotnie rysuje komuś samochód. Albo baba parkuje i przypadkowo walnie, zamachując się przy otwieraniu drzwi od Matiza, jakby trenowała rzut młotem.
K---a
#motoryzacja #polskiedrogi #zalesie #samochody
ale nie wiem czy w standardzie czy w opcji
I raz jeden jechałem jako pasażer kumpla wozem (w miarę nowym) to jakoś tak dziwnie zawias w tylnych drzwiach mu działa że przyfasoliłem z pełnym impetem.
@goonerUkasz: Ja raz tak dałem czadu - szwagier który siedzi w Irlandii poprosił, żebym przy okazji wizyty u teściów przesmrodził jego autko (jakieś dwudrzwiowe Clio). No to pojechałem do sklepu bo chciałem coś szybko załatwić, zaparkowałem, otwieram drzwi... a tu jak nie przywieje - a że drzwi w dwudrzwiowcach jak skrzydła są to mi wyrwało z
-nowobogackie nadęte buce- p--------e ci w drzwi i spojrzy z pogardą na twoje auto i powie wewnątrz "byłby debilem gdyby rzucał się o takiego rzęcha"
-ludzie jeżdżący rzęchami, które mają w głębokim poważaniu- a, że swoje auto ma w dupie to i twoje ma. Jak patrzę na takich to mam wrażenie, że celowo tyrają te auta.
Ewentualnie głupie dzieci, którym rodzice nie wytłumaczyli, żeby uważały.
Także ludzie, którym