Trzy radiowozy, karetka i tajniacy a wszystko dlatego, bo cztery pijane studentki prawie zakatowaly małżeństwo (49 i 47lat). Wszystko działo się wczoraj po 3.00 pod moim blokiem. Wg relacji sąsiadki, która zadzwoniła na na policję i wg tego co uslyszalem z okna, wynika że małżeństwo wysiadlo z taxi jak przechodzili obok drugiej klatki to pijane studentki pierw wystartowały do faceta kopiac go po glowie, a jak jego żona dzwoniła na policję to jedna zlapala ja za włosy, rzuciła na maskę samochodu przy okazji wygrywając jej trochę włosów. Dobrze, że po chwili pojawiła się policja z pałami, bo zakatowaly by na śmierć. Krew była na chodniku i na ścianie. Facet mówił policji, że nie przypuszczał że tak mocno mogą kopać kobiety. Policja zabrała dwie #rozowepaski - najbardziej agresywną oraz jej psiapsiolke, która najwięcej krzyczała. A jakbyś ktos pytał dlaczego 49l facet nie dał rady. Otóż był z żoną na imprezie, no i 4 na 1 to banda lysego. Policja odprowadzila malzenstwo do mieszkania
Taguje tez #logikarozowychpaskow bo idiotki tłumaczył, że one są niewinne i nic nie robiły. Oczywiście krzyki i płacz też był. Jestem przerażony też tym, że nie miały one wyglądu karyny. Ta pierwsza co ją zabrali to takie 9/10. Nie zdziwiłem się że to były baby, bo wiem że one są agresywniejsze od #niebieskiepaski
Na koniec pojawił się chyba właściciel mieszkania, który opierd..lil gowniary (cyt. Was chyba poje...o, żeby w środku nocy napierda...ć obce osoby.)
Ps. Ja nie dzwoniłem i nie pomogłem, bo spałem. Obudziły mnie dopiero krzyki ratunku, zabija go. Wcześniej myślałem że znowu studenci pijani wracają i ktoś grozi im policja za zakłócenie ciszy nocnej. Wstałem akurat jak kobieta wyladowala na masce samochodu jak dzwoniła na policję. Krzyknalem do domowników by dzwonili na policję, bo lecę spacyfikowac idiotki. Akurat wtedy też pojechała policja
@Jan_K: NIe lubię po prostu czegoś takiego, co ta informacja zmienia. Ktoś wylewa swoje frustracje z powodu małej własnej wartości, że nie ma wyższego wykształcenia a takie patusiary studiowały a on nie.
@Philopolemus_Fronius: Ja tam nie widzę problemu. Raz, że studentki dają również przybliżenie wieku (a małżeństwo jest pod tym względem dokładnie opisane), a dwa że jest to jakaś informacja, trochę niepokojąca, o stanie ludzi, którzy teoretycznie powinni trzymać wyższe standardy (aczkolwiek, jak pisałem wyżej, rozciąganie jakichś pozytywnych cech na ogół studentów, czy osób z wykształceniem wyższym, jest obecnie raczej bezsensowne). To wylewanie frustracji to raczej Twoja subiektywna opinia. BTW na postawie
@Philopolemus_Fronius nie łap mnie za słowa a jak już to robisz to staraj się wyłapywać kontekst. To może bylo skierowane do ciebie. Sąsiad mieszka w drugiej klatce i użył sformułowania, że to studentki z naszej klatki (czyt. drugiej). Jak go spotkam to się spytam na którym piętrze mieszkają i co studiują, jeśli to wie.
@Pituch: starzy znajomi już wiedzą gdzie dokładnie mieszkasz (✌゚∀゚)☞
a tak serio to studenci coraz gorsze imby odwalają w Lublinie - w innej części LSMów ostatnio w nocy(2-3) było darcie ryja, że laska gościa za*******i i tak sobie szli osiedlową uliczką i się wydzierali na siebie napruci na sztywno
@Moderacja czy możecie edytować mój pierwszy wpis? Poprawiłem trochę stylistykę oraz dopisałem parę rzeczy aby wyjasnić co i jak :P Początkowy wpis umieściłem z telefonu. Zdjęcie zostawcie.
----------------------------
Trzy radiowozy, karetka i tajniacy w nieoznakowanym samochodzie (ten samochód obok karetki) a wszystko dlatego, bo cztery pijane studentki prawie zakatowały małżeństwo (49 i 47 lat). Wszystko działo się wczoraj (20.01.18) po godz. 3.00 pod moim blokiem. Od 1995r. mieszkam w tym bloku i nigdy
@Stragan: Wg psychologow wlasciwie zaden specyfik nie moze zmienic czlowieka. Mozna stlumic strach i wzmocnic agresje, ale nie zrobisz ze stulejmana macho serwujac mu amfetamine. A-----l hamuje dzialanie jakiegos tam hormonu i trudniej jest dochowac wiernosci, lecz jesli ktos ma moralnosc wiernej osoby, to nie zdradzi pijana w 3 d--y.
Moze wyjsc tak, ze jakas p-------a po amfetaminie wystartuje do boksera, ktory
Taguje tez #logikarozowychpaskow bo idiotki tłumaczył, że one są niewinne i nic nie robiły. Oczywiście krzyki i płacz też był. Jestem przerażony też tym, że nie miały one wyglądu karyny. Ta pierwsza co ją zabrali to takie 9/10. Nie zdziwiłem się że to były baby, bo wiem że one są agresywniejsze od #niebieskiepaski
Na koniec pojawił się chyba właściciel mieszkania, który opierd..lil gowniary (cyt. Was chyba poje...o, żeby w środku nocy napierda...ć obce osoby.)
Ps. Ja nie dzwoniłem i nie pomogłem, bo spałem. Obudziły mnie dopiero krzyki ratunku, zabija go. Wcześniej myślałem że znowu studenci pijani wracają i ktoś grozi im policja za zakłócenie ciszy nocnej. Wstałem akurat jak kobieta wyladowala na masce samochodu jak dzwoniła na policję. Krzyknalem do domowników by dzwonili na policję, bo lecę spacyfikowac idiotki. Akurat wtedy też pojechała policja
#lublin #lsm #patologia #patologiazmiasta #zalesie #studenci
@Pituch: i tyle w temacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem o
@Mr_Gray: Co jeżeli o jednych przypadkach się mówi a o drugich milczy?
a tak serio to studenci coraz gorsze imby odwalają w Lublinie - w innej części LSMów ostatnio w nocy(2-3) było darcie ryja, że laska gościa za*******i i tak sobie szli osiedlową uliczką i się wydzierali na siebie napruci na sztywno
----------------------------
Trzy radiowozy, karetka i tajniacy w nieoznakowanym samochodzie (ten samochód obok karetki) a wszystko dlatego, bo cztery pijane studentki prawie zakatowały małżeństwo (49 i 47 lat). Wszystko działo się wczoraj (20.01.18) po godz. 3.00 pod moim blokiem. Od 1995r. mieszkam w tym bloku i nigdy
@Stragan: Wg psychologow wlasciwie zaden specyfik nie moze zmienic czlowieka. Mozna stlumic strach i wzmocnic agresje, ale nie zrobisz ze stulejmana macho serwujac mu amfetamine. A-----l hamuje dzialanie jakiegos tam hormonu i trudniej jest dochowac wiernosci, lecz jesli ktos ma moralnosc wiernej osoby, to nie zdradzi pijana w 3 d--y.
Moze wyjsc tak, ze jakas p-------a po amfetaminie wystartuje do boksera, ktory