Aktywne Wpisy
kobiaszu +239
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
sebek_r +108
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
Nie wiem nawet jak to skomentować - wiadomo że PiS to PiS i w różne dziwne fejki, teorie spiskowe i pseudofakty się tam wierzy, ale myślałem że sekretarz stanu i wiceminister sprawiedliwości ma jednak trochę więcej oleju w głowie #takaprawda
Patryk Jaki:
#patrykjaki #bekazpisu #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #wosp #polityka
@kyloe fajnie się czyta wysrywy nijakiego
@kyloe: Ale ja wiem.
W ocenie Sądu wskazana odpowiedź nie ma charakteru decyzji. Pismo Fundacji z dnia 10 maja 2016 r. zostało podpisane przez K. D. Rzecznika Prasowego, bez wykazania upoważnienia do działania w imieniu organu, w tym do podejmowania decyzji. Natomiast w świetle postanowień § 30 Statutu Fundacji [...],
Wiec jaki nie jst oszczrcą bo powidział prawdę.
Owsiak przegrał sprawę w sądzie odnośnie rozliczania się, sąd nakazał mu uzupełnić dokumentacje. Lecz w kraju równych i równiejszych, w kraju gdzie ktoś taki jak ty będzie bronił każdego kto mu się podoba niezależnie czy łamie prawo czy nie, Pan Owsiak otwarcie powiedział że tego ni zrobi, widocznie był świadomy że jest świetą krową.
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/483925,wyrok-w-sprawie-bloger-matka-kurka-kontra-jerzy-owsiak.html
zrobi skrót dla ciebie bo ludzie chorzy na lemingoz zakaźną mają chyba alergie na czytanie całego artykułu:
Matka kurka przegrał o zniesławienie ale tylko za słowa "hiena cmentarna" natomiast cała reszta o wośp która pisał jest prawdą i wyrek tego nie dotyczy.(tak
@turtelian: konkretnie jaki?
@banan_termoaktywny: ja myślałem, że dzięki głosom wyborców - ale co ja tam wiem o dupokracji
xD
@TwojStaryToKorniszon: czego nie zrozumiałeś w zdaniu "czego się spodziewasz po partii której elektorat jest zakochany w fake newsach (...)"?
xD xD