Aktywne Wpisy

RyanWolf +156
#swiatwedlugkiepskich Mariola z deka rozbyła się w biedrach...
źródło: image
Pobierz
enron +272
36 356,95 - 10,13 - 1,38 - 42,20 = 36 303,24
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

https://i.imgur.com/zl1mcJo.jpg
https://i.imgur.com/p0OahpF.png
Od teraz mogę grać w gry nawet na integrze na lapku.
Jako że mam dosyć dobry komputer to raczej mi się nie przyda, dam kumplowi.
Nawet fajnie to działa.
#geforcenow #gry #pcmasterrace
źródło: comment_AldcIc8Mf3eYs7L96NBOX2l7VKPnnTnp.jpg
Pobierza ludzie kupują monitory 144Hz z 1ms ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_lyjGaeG3hjMb3thKRPpiEigdNAl7N47k.jpg
Pobierzźródło: comment_y2plZU3stkS4X9KIYDw8cquSrgwieHsd.jpg
PobierzJest serwer na Europę, ping łącznie na 100% jest poniżej 40-50
Tutaj jest 7 i nie widzę różnicy więc łączny musi być podobny.
źródło: comment_vIRFfduuLeRorpswfusM67cBC6EWKenF.jpg
Pobierz@vomar: ping który pokazuje Ci się w grze tym wypadku to nie rzeczywiste opóźnienie, tylko ping od bliza do zielonych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później obraz jest wysyłany od zielonych, do Ciebie. Wystarczy typowe +50ms, co w rzeczywistości przełoży się na +100ms i już w strzelankinie idzie
Przecież oni nie są pierwsi z tym pomysłem, a sposobu przekroczenia
jeśli w grze jest 7 pingu, do nvidii jest 27 więc 27*2 + 7 = 61 pingu finalnie
@vomar: w Orange średni ping wynosi 40+, w dwie strony 80+ i opóźnienie do nv - razem ~100
Czyli typowy polak nie pogra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Marcinowy: magia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W końcu tam jest główny węzeł na Europę.