@markkk92: 'GL Senior Expert - Closing Fixed Assets, Accounts Payables and Inventories' xdd Brzmi śmiesznie, ale ogólnie to będę człowiekiem odpowiedzialnym ze przenoszenie procesów finansowych z różnych krajów do nowopowstałego centrum usług dla biznesu dla bardzo dużego korpo - i wpasowywaniem ich w istniejącą strukturę. Głównie angielski, niemiecki no i polski ( ͡°͜ʖ͡°)
@markkk92: o.O Nie dorabiam żadnej ideologii, po prostu już będąc młokosem wiedziałem w jaki sposób działa świat. Mógłbym w Polsce oszczędzać 20 lat i realizować marzenia będąc w podeszłym wieku, a mogę to zrobić w 5 lat i zacząć realizować się będąc w kwiecie wieku. Jak tak czytam co do mnie piszesz to zauważam, że albo trolujesz, albo jesteś debilem, chociaż podejrzewam to drugie. A poglądy masz podobne jak kilku
@markkk92: cierpisz na polski model bogacenia się - nie rozumiejąc tego, że bogactwo osiąga się pokoleniami.
Zmieńcie pracę i zarabiajcie po 6 brutto. Nadwyżkę przeznacz na ratę hipoteki za taką kawalerkę, w jakiej się zmieścicie. Za pięc lat od teraz zmieńcie mieszkanie na większe, by pomieścić gówniaki. Będziecie wtedy zarabiać po 7 brutto, nadwyżka plus kwota z wynajmu poprzedniej kawalerki pokryje Wam koszt większej raty kredytu.
@AvantaR: po pierwsze, ja nie jestem młody ;) po drugie, skoro ta nasza polska nie miała łatwo, to skąd myśl, że my będziemy mieli łatwo?
Zarabiam zbyt mało, żeby odkładać tyle ile bym chciał, to co mam zrobić? 1) wydawać mniej, odmawiając sobie czegoś 2) zmienić pracę, by zarabiać więcej 3) wyjechać za granicę, żyć w jednym pokoju w 4 osoby, odkładać jak najwięcej i wrócić, żeby
@ep3k20a2: uaa, no to jak poleciał argument ostateczny pt. 'A LEKCJE Z PSZYRY ODROBIONE', to rozstawiłeś mnie tym merytorycznie po wszystkich 4 kątach na raz, wygrałeś gościu, zw. idę się przytulić do mame bo cały latam z nerwów.
Jak tak czytam co do mnie piszesz to zauważam, że albo trolujesz, albo jesteś debilem, chociaż podejrzewam to drugie. A poglądy masz podobne jak kilku
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale Polacy też nienawidzą Polaków.
@azurro:
Zmieńcie pracę i zarabiajcie po 6 brutto. Nadwyżkę przeznacz na ratę hipoteki za taką kawalerkę, w jakiej się zmieścicie. Za pięc lat od teraz zmieńcie mieszkanie na większe, by pomieścić gówniaki. Będziecie wtedy zarabiać po 7 brutto, nadwyżka plus kwota z wynajmu poprzedniej kawalerki pokryje Wam koszt większej raty kredytu.
Za 15 lat zmieńcie na dom.
Zarabiam zbyt mało, żeby odkładać tyle ile bym chciał, to co mam zrobić?
1) wydawać mniej, odmawiając sobie czegoś
2) zmienić pracę, by zarabiać więcej
3) wyjechać za granicę, żyć w jednym pokoju w 4 osoby, odkładać jak najwięcej i wrócić, żeby
@ravau: Nie no jak "nasza polska" nie miała łatwo to spoko, żyjmy w ubóstwie. Ciekawe jak długo jeszcze będziemy takie rzeczy sobie wmawiać.