Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +747
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +49
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Karta oczywiście nie doszła, dostałem numer listu przewozowego gdzie jak byk pisze, że karta z powodu błędnego zaadresowania została zwrócona do nadawcy.
Obecnie jestem bez dostępu do środków finansowych za granicą, a nikt nie odpisuje na moje wiadomości w ING Online od 3 dni.
Zasadniczo to już nie wiem jak mogę dostać tą kartę skoro będę za granicą co najmniej jeszcze miesiąc a podobno pierwsze użycie karty musi być w Polsce. (tego też już nie mogę potwierdzić, bo na infolinii dostałem inną informację niż w Wiadomościach ING Online).
W skrócie tl;dr zapłaciłem extra za kuriera, żeby dostać kartę przed nowym rokiem, i nie mam karty a najbliższy czas spędzam za granicą, gdzie nie mam dostępu do swoich środków finansowych, bo nawet nie mogę wysłać Western Union, bo zastrzegłem kartę którą zjadł mi bankomat.
#banki #ingbankonline #ing
Jeśli Twoja sprawa wymaga dodatkowych wyjaśnień, może to wpłynąć na czas odpowiedzi na Twoją wiadomość w Moim ING.
Jeśli posiadasz naszą aplikację Moje ING mobile i telefon z systemem Android 4.4 lub wyższym z funkcją NFC, zainstaluj kartę Mastercard w telefonie.
@ms93 sprawy
Nie mam Androida 4.4.
Zamów sobie kartę jeszcze raz na adres rodziny albo znajomego w Polsce, a potem niech ci prześlą dalej.
Wygląda na to, że teraz tylko zostaje localbitcoins i pochodne dopóki nie dostanę karty.
Poza tym ING ma możliwość wysłania kurierem za granicę, więc chętnie bym skorzystał z tej usługi, ale niestety nikt mi na te wiadomości nie odpisuje, więc nawet nie mam jak poznać moich obecnych opcji.
Zadzwoniłbym z Skype/Hangouts na numer stacjonarny, ale oczywiście nie mam karty, żeby podładować, bo tadam, zablokowałem starą kartę i nie mogę mieć dwóch kart
Tutaj niestety nie możemy nic sprawdzić. W tej sytuacji możesz złożyć reklamację. Możesz to zrobić na 2 sposoby:
- kontaktując się z infolinią reklamacyjną pod numerem+48 32