Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +339
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
amozetoostatniraz +238
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Tego kwiatu pół światu a mi tylko na niej zależy.
Ktoś ma jakieś naukowe filmy wyjaśniające dlaczego tak nam o--------a i tracimy rozum gdy się zakochamy?
#gownowpis #psychologia #pytanie #pytaniedoeskperta #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #stulejacontent
Dała do zrozumienia że ni c--j nic od mnie nie czuje, nie jestem dla niej atrakcyjny i ułożyła sobie życie na nowo beze mnie, rozwijając się zawodowo, życiowo, towarzysko, mając po drodze ze 3 chłopaków i teraz również kilku na wyciągnięcie ręki.
Ja sobie pomyślałem, c--j tam, trzeba żyć dalej,
Po za tym fajnie jest sie zakochać :)
Wiem, że to głupie, ale chyba nigdy jej nie zapomnę i zawsze będę pożądał. Dlatego też boję się znajdować nową dziewczynę,
pewnie byłem
Mam nadzieję, że i w Twoim przypadku tak będzie :)
Ja wiem, że mamy instynkt i geny trzeba przekazać. No ale bez pracy nie ma kołaczy. A bez kołaczy nie ma kołaczy.
tak właśnie działa miłość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
moze to działa jak zakazany owoc, czym bardziej jest niedostepna tym bardziej sie nakrecasz.
jak nie masz szans to podejmij świadomą decyzje i odpuść bo sam siebie zranisz i bedzie tylko gorzej