Wpis z mikrobloga

@esem_1: Wiesz co, przesuchuje teraz Lazy Habbits 2 i HDD Faliure na przemiennie(SIC!) ! A, z wizualniych zagadek, to w glowie szukam, gdzie ja widzialem ten obrazek przy utworze abstrakt 2 ! Ciekawie tam u Ciebie :D !
Jedyne co mnie zastanawia, to dlaczego tagujesz tylko hiphop tam na soundcloudzie, wrzuc tez triphop (od Portishead do James Blake) ! !
Chyba , ze inne kierunki zaobserwuje, jak narazie opieram sie
  • Odpowiedz
@bewuce: tak wszystko moje
kawałek powstałw całosci w 15 minut

A to ma jakieś znaczenie? Bierzesz udział w jakichś zawodach na czas??? (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 0
@esem_1 z tym robieniem więcej to ja robię już bardzo dużo możesz sprawdzić sobie mój kanał na YouTube oraz resztę materiału Sound Cloud a twój kawałek ten poprawiony sprawdzę jutro bo już oglądam film tworzę we Fruity Loops znam abletona z czasów kiedy jeszcze uprawiałem ostro beatbox
  • Odpowiedz
  • 0
@MrAndy nie nie ma żadnego znaczenia Niemniej jednak dość ciekawy motyw aby zrobić taki numer w tak krótkim czasie jest nawet against the clock na YouTubie się czołówka producencka tworzy na czas
  • Odpowiedz
@bewuce: No - ja bym był ostrożny z podawaniem czasu bo wielu osobom może się to kojarzyć z Robertem M i jego robieniem hita w 10 minut :) (szkoda, że tego video już nie ma w sieci:)
  • Odpowiedz