Aktywne Wpisy
Heer88 +778
Jak to jest, że ruskie onuce 'pamiętają' rzeź wołyńską (oczywiście jak najbardziej straszną zbrodnię) będącą lokalnym zatargiem podsycanym przez Niemców, a paktu Ribbentrop-Mołotow, wymordowania całej polskiej inteligencji w Katyniu przez orki i gwałcenie wyzwoleńcze sporej części polskich kobiet to już nie bardzo?
Jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg?
#ukraina #rosja #wojna #konfliktynaswiecie
Jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg?
#ukraina #rosja #wojna #konfliktynaswiecie
o__0 +438
Potrzebuje waszej pomocy w podjęciu decyzji.
Sprawa wygląda nastepujaco: mam gownolaptop, i5 520m, 4 ram, Intel hd4000. Z racji że lubię sobie czasem zagrać (czasami raz w tygodniu, co dwa dni czy codziennie) oraz # naukaprogramowania potrzebuje mocniejszy sprzęt bo muli po prostu (wszystkie gry na najniższych a niektóre wcale nie działają, IDE ładuje sie zbyt długo i zżera za dużo zasobów). No i tu pytanie, z racji że jestem studentem (no, prawie, ale żyje jak student) oraz wiąże swoją przyszłość z programowaniem (z zamiłowania) lub medycyną (kierunek kształcenia się)* czyli muszę być mobilny, ale nie mam zbyt dużych finansów, co powiniennem zrobić? Zastanawiałem się nad macbookiem, ale są strasznie drogie, laptopem - mała wydajność oraz komputerem - mała mobilność.
Co o tym myślicie?
#pytanie
O GTA 5 nawet nie myślę, chciałbym nie musieć grać w starcrafta2 na najniższych w 15 fpsach xD
Co do nauki, w tym liceum ostro cisna już od początku pierwszej klasy, więc matura się nie martwię (już teraz
A skoro Ci się nie spieszy, to może rozglądaj się za czymś używanym, na OLX trafiają się dobre sztuki, bo wciąż wchodzą nowe platformy i ludzie wymienają dobry jeszcze sprzęt
Chyba zdecyduje się na wydajność, ale chcę poznać zdanie innych.
Serio poczekaj jeśli możesz.