Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@tallman ale smieszniejsze jest to ze mam duzo adoratorek ze wzgledu na moj dosc duzy przychod zarobkowy w takim wieku ;) ale nie pisze z nimi... a ona? Nie wszystko najtansze jak juz gdzies idziemy nawet jak ja stawiam
  • Odpowiedz
@Xeni323: oj chłopie. strasznie się czyta to co piszesz ale z drugiej strony to jak miałem 19lat to byłem podobnie (jak nie bardziej) głupi XD też miałem jedną taką love story do młodszej ale wtedy Bogu dzięki, kiedy w końcu dałem jej znać o co mi chodzi, a ona powiedziała coś o przyjaźni to odciąłem się zupełnie (po jakimś 1,5roku znajomości, dziesiątkach przegadanych nocy na gadu-gadu #gimbynieznajo i czymś co wtedy
  • Odpowiedz
@Xeni323: Odpuść ją, ewidentnie dziewczyna lubi być w centrum uwagi. Jesteś młodym chłopakiem i jeszcze wieeele przed Tobą, szkoda czasu na nastolatki z niepoukładaną głową :)
  • Odpowiedz
@Xeni323 jeśli ona ma 16 lat, to jeszcze z 53992 razy zmieni zdanie. I to jeszcze do konca roku xD
Dej że spokój z "wiązaniem sie na całe życie" w tym wieku, bo to rzadko wychodzi. Wyluzuj z takim pisaniem i pogadaj/podziałaj jak sie spotkacie. Mocno sie napaliłeś z tego co czytam
  • Odpowiedz
@Xeni323: wołaj jak coś (miałem podobna sytuacje... ale ukryłem to ze chce czegoś poważnego i powiedziałem ze może spróbujemy ze się dogadujemy i może być fajnie i co? I powili to idzie i ona sie coraz bardziej #!$%@? to widać ;) serio dziewczyny myślą to co czują teraz nie umieją myśleć o przyszłości co by było gdyby się udało i wgl... myślą ze będzie tak jak teraz Wiec troszkę mniej naciskaj
  • Odpowiedz