Wpis z mikrobloga

@Xeni323: na cholerę gadasz o wiązaniu na całe życie.. Pokaż, że masz ją w dupie, to sama do Ciebie przyjdzie. Jak nie, to niech spada paryżanka jedna. Chyba nie potrafisz into kobiety xd
  • Odpowiedz
poza tym, z dziewczyną się umawia na spotkanie, a nie pisze smsy jak jakies dziecko. Domyślam się, że daleko mieszka od Ciebie. Po co w ogóle tracisz czas na nią? Laska jak laska, bawi się Tobą z nudów. Ogarnij się.
  • Odpowiedz
@Xeni323 a ja poznałem swoją obecną żonę właśnie w takim wieku jak u ciebie. Choć mam wrażenie że jednak nasze konwersacje tak nie wyglądały. Dziś to już 15 letni związek, z czego 7 po ślubie. Nie mogłem lepiej trafić.
  • Odpowiedz
@Xeni323: LOL, masz 19 lat i zamiast skakać z kwiatka na kwiatek, to chcesz związku na całe życie z gimbuska 16lvl xd no k---a oplułem ekran komórki xd haha jaka bekę muszą mieć laski z takich przegrywow. Ogarnij się, poczytaj coś o pua
  • Odpowiedz
@Xeni323: Panie, weź się spotkaj z nią na mieście i powiedz, że to koniec.
Przestań głupio uganiać się za laską i zacznij szukać pasji, rozwijaj własne zainteresowania :)

Sama się znajdzie wtedy odpowiednia
  • Odpowiedz
@Xeni323 k---a stary chwyć się za worek xD Na razie piszesz jak niepewny siebie typ który przeprasza za to że żyje.

Nie usuwaj tego wpisu, przyjdź tu za rok/dwa i zobacz co o-----------ś, bo uwaga mam dobrą wiadomość - nie tylko ty taki byłeś w twoim wieku
  • Odpowiedz
@Xeni323: teoria teorią a jak OP jest niewyżyty i napalony to właśnie tak się potem kończy. Mój boooże czemu mnie nie chcesz, tak bardzo cie pragneeeeee xD właśnie tak potężny może być nałóg
Godziu73 - @Xeni323: teoria teorią a jak OP jest niewyżyty i napalony to właśnie tak ...
  • Odpowiedz